Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

ACO Møbler

Danske ACO Møbler producerer funktionelle og moderne møbler i et tidsløst design. Udvikling og design er nøgleordene i virksomheden.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

ACO Borde "George"

Et flot og praktisk rullebord, fra danske ACO Møbler, som er garant for godt håndværk. Bordet fås i 3 forskellige trævarianter, de er dog alle lakeret. Bordpladerne er også i træ. Højde: 60 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1979,00

ACO Borde "James"

James er vores klassiker i serien af ACO rulleborde. Det er et flot og praktisk bord. ACO Møbler er dansk og garant for godt håndværk. Bordet fås i 5 forskellige varianter, de er dog alle lakeret. Bordpladerne er enten i træ eller melaminplast. Højde: 58 cm.
kr 1299,00

ACO Borde "Visit"

Et flot og praktisk rullebord, fra danske ACO Møbler, som er garant for godt håndværk. Bordet fås i 4 forskellige farvevarianter, de er dog alle lakeret. Bordpladerne er i melaminplast - den ene side hvid, den anden sort. Højde: 55 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1499,00

ACO Borde "Hudson"

Et flot, stilrent og særdeles praktisk rullebord, fra danske ACO Møbler, som er garant for godt håndværk. Bordet fås i 5 forskellige farvevarianter, de er dog alle lakeret. Højde: 58 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1499,00