Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Jensen Senge

De fleste mennesker bruger i gennemsnit en tredjedel af dagen på at sove. Det er dog også de fleste mennesker, som undervurderer vigtigheden af en god seng. Din krop bruger nattetimerne til at samle energi og forberede sig til en ny dag, og denne proces forringes væsentligt, hvis ikke du ligger og sover godt. 

En Jensen Seng er det oplagte valg, hvis du søger en god og komfortabel seng til en rigtig god pris. I kategorierne nedenfor kan du finde forskellige former for senge alt efter dit behov. Du kan f.eks. finde elevationssenge, kontinentalsenge og sengebunde- og rammer til dig, som allerede har en velfungerende madras. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen Ambassadør boxmadras

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996; den holder fortsat stand og har udviklet sig med årene. I dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Boxmadrassen er opbygget af de såkaldte Aloy pocketfjedre på 12,5 cm.
kr 13845,00 kr 8999,00

Jensen Kontinentalseng m/Ambassadør

Jensen Ambassadør er en god gammel kending. Serien har holdt stand siden 1996 - i dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Sengen er opbygget af Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende.
kr 33845,00 kr 21999,00

Jensen elevationsseng Aqtive I m/Ambassadør

Dette er en Aqtive I elevationsseng med en Ambassadørmadras, som har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Den vendbare madras er opbygget af de såkaldte Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm - en lynlås gør det nemt og enkelt at vende madrassen. Aqtive I har en stærk motor med nødsænkefunktion.
kr 23075,00 kr 14999,00

Jensen elevationsseng Aqtive I m/Prestige

Dette er en Aqtive I elevationsseng med en Prestige madras, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 28460,00 kr 18499,00

Jensen børstede stålben - runde

Flotte ben i børstet stål. Fås i fire forskellige højder. Prisen inkluderer 4 stk. Derudover inkluderer prisen også fire beslag til benene.
kr 499,00

Jensen elevationsseng Dream m/Ambassadør

Dream er basismodellen i Jensens udvalg af elevationssenge. Den har en ekstra høj ramme, hvilket giver et eksklusivt udseende. Sengen styres med et enkelt tryk via fjernbetjeningen eller smartphone. Elevationssengen leveres med en Ambassadør madras, som har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Madrassen er opbygget af Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm.
kr 19229,00 kr 12499,00

Jensen elevationsseng Dream m/Diplomat

Dream er basismodellen i Jensens udvalg af elevationssenge. Sengen styres med et enkelt tryk via fjernbetjeningen eller smartphone. Elevationssengen leveres med en Diplomat madras, som har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem på 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen.
kr 16922,00 kr 10999,00

Jensen elevationsseng Dream m/Prestige

Dream er basismodellen i Jensens udvalg af elevationssenge. Sengen styres med et enkelt tryk via fjernbetjeningen eller smartphone. Elevationssengen leveres med en Prestige madras, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 23075,00 kr 14999,00

Jensen Diplomat boxmadras

I kombination af specielt udvalgte materialer opstod serien Diplomat og dermed også denne boxmadras. Sengen har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen.
kr 11537,00 kr 7499,00

Jensen kontinentalseng m/diplomat

Dette er Diplomat seriens kontinentalseng - her finder du ægte Jensen liggekomfort. Sengen har Jensens originale Sense pocketsystem på 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Ligeledes er der også et 12,5 cm pocketfjedresystem i den kraftige underramme, som har indfalserede lameller og er 100% dobbeltfjedrende. Madrassens toplag har stretch i alle retninger, hvilket fremhæver fjedersystemets støtte.
kr 27691,00 kr 17999,00

Jensen Diplomat Madras

Serien Diplomat er garant for ægte Jensen liggekomfort. Madrassen her er opbygget af Jensen originale Sense pocketfjedre på 12,5 cm med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Diplomat leveres i farverne anthracite, beige og natur - se billeder af de tre farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Der følger ikke en topmadras med, som billedet ellers kunne indikere. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din madras, når du bestiller her på hjemmesiden. Ønsker du en madras med en bredde på 160 cm eller mere, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de kassetter madrassen i så fald bliver opbygget af - den er dog stadigt samlet i et stort betræk, uden kløfter eller fordybninger. Har du spørgsmål, brug for et specielt mål på din madras eller bare brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte butikken. Forespørg om leveringstid. Bemærk: der er pristillæg til special elevationsbunde.
kr 6607,00 kr 4295,00

Jensen StarRose Topmadras

Den store, smukke og luksuriøse topmadras har et nydeligt, quiltet design. Inspirationen til designet er hentet fra traditionelle strikkemønstre baseret på stjerner eller rosetter med otte spidse blade. Betrækket er fremstillet i en Kairo Kashmir-kvalitet, som giver en fantastisk «soft touch» oplevelse. Kairo er en viskose af kraftig kvalitet, der har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.
kr 6381,00 kr 4147,00

Jensen TempSmart Pillow

Jensen TempSmart™ pude har en “temperaturkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov. Det er derfor, at TempSmart™ puden er ideel for alle, som har problemer med at holde en jævn temperatur hele natten. Størrelse: 50x60cm
kr 1108,00 kr 699,00

Jensen Prestige boxmadras

I jagten efter innovationer, nye løsninger og materialer, for at udvikle optimal liggekomfort, opstod serien Prestige og dermed også denne boxmadras. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med de såkaldte Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 16922,00 kr 10999,00

Jensen kontinentalseng m/prestige

Prestige er en serie opstået i jagten efter optimal liggekomfort, med nye innovationer, løsninger og materialer. Sengen her har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy® pocketfjedre på 14 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende.
kr 43075,00 kr 27999,00

Jensen Prestige madras

Nyd prestigefyldt liggekomfort med serien Prestige. Denne madras er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm, med Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Prestige er udformet i et moderne design, og leveres i eksklusive møbelstoffer fra Beaulieu i farverne anthracite, beige, brown og natur - se billeder af de fire farver, i nævnte rækkefølge, til venstre.
kr 13409,00 kr 8716,00

Jensen topmadras SoftLine I

SoftLine I er vores enkleste topmadras med god komfort. SoftLine I har indlæg af Cellex XS på 5 cm, som har en riflet side og en jævn side. Den riflede side opleves blød, mens den jævne side opleves mere fast. Cellex XS har også gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine I indeholder Lyocell med Sensity som holder sengen ”mere frisk”, tørrere og mere hygiejnisk. Topmadrassens højde: 8 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Lagerføres kun i str. 90x200 cm + 180x200 cm.
kr 3304,00 kr 2147,00

Jensen topmadras SoftLine II

SoftLine II er en topmadras med mange egenskaber. SoftLine II har indlæg af Cellex XO på 6,5 cm, som har en riflet side og en jævn side, hvilket gør topmadrassen tosidig - den riflede side opleves blød, mens den jævne side opleves mere fast. Cellex XO har også gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine II indeholder Lyocell med Sensity som holder sengen ”mere frisk”, tørrere og mere hygiejnisk. Topmadrassens højde: 9 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Lagerføres kun i str. 90x200 cm + 180x200 cm.
kr 4073,00 kr 2648,00

Jensen topmadras SoftLine III

SoftLine III er en vore bedste topmadrasser, som giver fantastiisk liggekomfort. SoftLine III har indlæg af Innergetic Latex på 5 cm, som har en åben cellestruktur der har meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Indlægget er både performeret (gennemhullet) og riflet, hvilket gør topmadrassen meget ventileret og komfortabel. Derudover gør latexen, at sengeklimaet bliver mere rent og frisk, da bakterier og støvmider trives dårligt i dette materiale. Betrækket til SoftLine III er lavet af Kairo, en viskose af meget høj kvalitet som har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber. Viskose fiberne er hentet fra naturlig og holdbar træmasse. Dette i kombination med en spindeproces af høj kvalitet giver et garn med elegant glans og en meget blød følelse. Viskosen strikkes ind i betrækkets øverste lag – laget nærmest kroppen. Topmadrassens højde: 9 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Lagerføres kun i str. 90x200 cm + 180x200 cm.
kr 4842,00 kr 3147,00

Jensen topmadras SplitTopper TempSmart

Dette er TempSmart i splitformat, som er ideel til vore elevationssenge. I TempSmart får du en fantastisk topmadras med temperaturregulerende egenskaber. TempSmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, gemme og frigive overflødig kropsvarme efter behov. Således skaber mikrokapslerne en buffer mod overophedning/svede eller mod kulde/sitringer og holder dig indenfor komfortzonen sådan at god søvnkvalitet opretholdes. TempSmart har en kerne af Innergetic Latex, for bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergeticsørger for meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Indlægget er både perforeret (gennemhullet) og profileret. Gennemhulningen giver en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og en fastere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex derfor bliver sengeklimaet mere rent og frisk. Dacron QuallofilAllerban-fibre hæmmer udviklingen af mug/svamp og støvmider, og overmadrassen har i tillæg Soft touch for ekstra blødhedsfølelse. Topmadrassens højde: 9 cm Forespørg om leveringstid.
kr 11223,00 kr 8082,00

Jensen træben - rund konet

Flot, rundt træben fra Jensen. Bensættet her er udformet i naturlige materialer - massiv bøg. Højde: 29 cm. Prisen inkluderer 4 stk.
kr 999,00

Jensen elevationsseng Aqtive II m/Prestige

Aqtive II er et elegant og vældigt eksklusivt møbel. Den er dobbeltfjedrende med fjedersystem både i bunden og den vendbare madras, som i dette tilfælde er af modellen Prestige, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 34614,00 kr 22499,00

Jensen Elevationsseng Aqtive I m/Diplomat

Dette er en Aqtive I elevationsseng med en Diplomatmadras, som har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Aqtive I har en stærk motor med nødsænkefunktion. Den vendbare madras er fæstet til den polstrede lave underramme. En lynlås gør det nemt og enkelt at vende madrassen.
kr 19229,00 kr 12499,00

Jensen elevationsseng Aqtive II m/Diplomat

Aqtive II er elegant og et vældigt eksklusivt møbel. Den er dobbeltfjedrende med fjedersystem både i bunden og den vendbare madras, som i dette tilfælde er Diplomat, hvilken har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen.
kr 26922,00 kr 17499,00