Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Arctic

Fabulous er en eksklusiv serie af dyner og puder fra danske Arctic A/S. Her er kombineret det fineste naturfyld af arktiske, moskus, hvide polar og sibiriske dun og fjer med bomuldsvår af højeste kvalitet.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Arctic ND 1400 dyne

ND 1400 er en lækker og blød dyne fyldt med fiberdun. Disse kunstige dun føles som rigtige dun, men giver dynen en ny række færdigheder. For eksempel kan fiberdunene tåle flere vask end regulære dun, ligesom dynen er optimal for dig, som ikke kan tåle ægte dun. Du får i denne dyne en god helårsdyne, som kan holde dig varm om vinteren, men som samtidig ikke er for varm at bruge i sommermånederne. Vi udbyder også en pude, som danner en fin helhed med denne dyne.
kr 499,00

Arctic Griffin dyne

Griffin er en klassisk helårsdyne i lækkert blødt betræk i 100% bomuld fyldt med de fineste andedun. Dynen er syet i kassetter, der sikrer en jævn fordeling over hele dynen også efter lang tids brug. Dynen er øko-tex 100 certificeret. Bæreevne: 10+ Anvendelse: Sovetemperatur 6°C - 18°C. Dynen skal vaskes og tørres i maskiner, som kan tage mindst 7 kg. Den bør luftes og børstes, ikke bankes og støvsuges.
kr 1299,00 kr 899,00

Arctic Junior dyne

Få en kvalitetsdyne til de mindste i huset, med denne Junior dyne fra Arctic. Der er her tale om en klassisk helårsdyne i lækkert blødt betræk i 100% bomuld fyldt med de fineste andedun. Størrelse: 100 x 140 cm. Bæreevne: 11+ Anvendelse: Sovetemperatur 6°C til 17°C. Dynen skal skånevaskes ved 60°C og tørres i en tørretumbler, som kan tage mindst 7 kg. Den bør luftes og børstes, ikke bankes og støvsuges.
kr 699,00

Arctic Phoenix dyne

Phoenix er en af vore populære helårsdyner i lækkert blødt betræk i 100% bomuld fyldt med store moskusdun. Dynen er syet i kassetter, der sikrer en jævn fordeling over hele dynen også efter lang tids brug. Dynen er øko-tex 100 certificeret. Bæreevne: 12+ Anvendelse: Sovetemperatur 6°C - 18°C Dynen skal vaskes og tørres i maskiner, som kan tage mindst 7 kg. Den bør luftes og børstes, ikke bankes og støvsuges.
kr 1599,00 kr 1099,00