Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Borde

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

ACO Borde "George"

Et flot og praktisk rullebord, fra danske ACO Møbler, som er garant for godt håndværk. Bordet fås i 3 forskellige trævarianter, de er dog alle lakeret. Bordpladerne er også i træ. Højde: 60 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1979,00

Farstrup Metro-line bord

Her ser du bordet, som hører til Metro-line serien. Mulighederne for udforming, størrelse, farve, højde og ben er mange. Derfor bedes du kontakte butikken for yderligere information. Bordet fås i en række forskellige former og størrelser. F.eks. fås det både som rektangulært, halvrundt, rundt, trapezformet osv. Bordet kan også varieres i 10 forskellige træfarver og 3 forskellige højder. Derudover er der også valgmuligheder når det gælder bordpladen, som fås i både bøgefiner laminat eller linoleum. Kontakt butikken og få mere at vide. Se hvordan her. Forespørg om leveringstid.
kr 4070,00

Farstrup Multibord, model: 4604

Multibord med fast plade, på hjul med bremse. Fast plade med laminat. Mål: 59 x 83,5 cm – højde 72 cm Valgfri laminat: Bøg, birk eller hvid Gør din oplevelse i Farstrups funktionsstole eller hvilestole endnu mere behagelig med dette multibord. Bordet har som standard 4 hjul med bremser, så den kan rulles ind til stolen. Multibordene fra Farstrup er fremstillet i bøg, men bordpladen kan du vælge mellem laminat bøg, lys bøg eller hvid, alt efter hvad, der passer bedst til dine øvrige møbler. Ønsker du en anden farve end den viste på billedet bedes du kontakte butikken, se hvordan under kontakt. Du er altid velkommen til at ringe eller ligge vejen forbi vores butik.
kr 4340,00

Farstrup Senator bord

Her ser du bordet fra serien Senator. Mulighederne for udforming, størrelse, farve, ben og højde er mange. Derfor bedes du kontakte butikken for yderligere information. Bordet fås i 10 forskellige træfarver og 3 forskellige højder. Derudover fås bordpladen i både bøgefiner laminat eller linoleum. Med hensyn til bordets form og størrelse er der også en lang række muligheder. Bordet fås både som rektangulært, halvrundt, rundt, trapezformet osv. Kontakt butikken og hør mere. Se hvordan her. Forespørg om leveringstid.
kr 4735,00

ACO Borde "Hudson"

Et flot, stilrent og særdeles praktisk rullebord, fra danske ACO Møbler, som er garant for godt håndværk. Bordet fås i 5 forskellige farvevarianter, de er dog alle lakeret. Højde: 58 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1499,00

ACO Borde "James"

James er vores klassiker i serien af ACO rulleborde. Det er et flot og praktisk bord. ACO Møbler er dansk og garant for godt håndværk. Bordet fås i 5 forskellige varianter, de er dog alle lakeret. Bordpladerne er enten i træ eller melaminplast. Højde: 58 cm.
kr 1299,00

ACO Borde "Visit"

Et flot og praktisk rullebord, fra danske ACO Møbler, som er garant for godt håndværk. Bordet fås i 4 forskellige farvevarianter, de er dog alle lakeret. Bordpladerne er i melaminplast - den ene side hvid, den anden sort. Højde: 55 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1499,00