Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Carpe Diem Beds

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Härmanö Kontinentalseng

Härmanö er Carpe Diem Beds skønne kontinentalseng med separeret fjedersystem og klassiske dobbeltmadrasser. Den er udstyret med det unikke og patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System, som giver dig mere energi om dagen takket være maksimal sovekomfort og trykaflastning om natten. Med sit stilrene design og sikre udtryk er Härmanö det oplagte valg for den bevidste. Härmanö er passion og harmoni i balance. Härmanö er klædt i et allergivenligt, slidstærkt stof og prydes af eksklusive sengeben i kobbertone. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 25306,00 kr 20244,80

Kornö Kontinentalseng

Kornö er grundmodellen blandt Carpe Diem Beds kontinentalsenge. Det, der gør Kornö så attraktiv, er de separerede fjedersystemer i dobbeltmadrasser, som er grundlaget for en virkelig god sengekomfort. Sengen er udstyret med det patenterede og trykaflastende bundsegment, der vil give dig endnu større sovekomfort. Kornö er designet til at være lige så smuk at se på, som det er behageligt at ligge i, hvor søvnkvaliteten sikrer livskvaliteten. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 22181,00 kr 17744,80

Koster Boksmadras

Koster er Carpe Diem Beds basismodel med alle de egenskaber, der kendetegner deres senge – den fantastiske smidighed, det fine håndværk og den patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Koster er håndbygget af erfarne håndværkere med materialer af højeste kvalitet. Når du vælger Koster, får du en smuk, komfortabel og økonomisk overkommelig seng, hvor du vil vågne veludhvilet i mange år fremover. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 19369,00 kr 15495,20

Malö Boksmadras

Carpe Diem Beds mest populære rammeseng Malö har en ekstra høj fjederdybde, som giver dig næsten samme fornemmelse som i en kontinentalseng, en følelse af vægtløshed. Uanset hvordan du ligger i Malö, så tilpasser madrassen sig efter din krop. Det er det unikke og fleksible Carpe Diem Beds Contour Pocket System, der aflæser din krops konturer og former sig efter, hvordan du ligger. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 20619,00 kr 16495,20

Marstrand Elevationsseng

Carpe Diem Beds justerbare seng Marstrand er lige så dejlig, som den er smart, udstyret med blandt andet en lændestøtte, som giver dig ekstra støtte, når du sidder i sengen. Marstrand er et bevidst og tidløst design og er udstyret med en behagelig natbelysning, der kan tændes efter behov. Med det unikke og patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System former sengen sig efter dine mindste bevægelser og konturer for at give dig den bedste trykaflastning. Marstrand leveres som standard i 210cm længde men tilbydes i 220cm længde mod et pristillæg på 10%. Kontakt butikken hvis sengen ønskes i 220cm længde. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 51869,00 kr 41495,20

Saltö Elevationsseng

I Carpe Diem Beds' elevationsseng Saltö finder du al den gennemprøvede teknologi, der gør deres senge så gode. Du kan altid justere sengen netop, som du vil, når du sidder eller ligger i den. Og uanset hvor mange gange du skifter stilling, så følger sengen altid dine bevægelser. Det patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System sammen med sengens dobbeltmadrasser giver din krop den bedst tænkelige støtte og aflastning. Saltö er en af markedets sikreste justerbare senge med fantastisk komfort. I Saltö kan du slappe af og nyde livet i fred og ro. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 40619,00 kr 32495,20

Sandö Kontinentalseng

Sandö er Carpe Diems Beds' mest populære kontinental-seng. Sandö udmærker sig med tre unikt samarbejdende fjedersystemer, der løfter din søvn- og livskvalitet et niveau op. Sandö indeholder det patenterede Carpe Diem Beds Contour System, som i endnu højere grad tager sig af kroppens konturer og fremspring såsom skulder, hofte og balder. Sammen med fjederdybden giver det dig en fornemmelse af vægtløshed, som simpelthen skal opleves. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 34056,00 kr 27244,80

Skaftö Kontinentalseng

Skaftö er Carpe Diem Beds' mest eksklusive kontinentalseng. Takket være den bevægelige midtersektionen i bunden af sengen kan du uanset vægt og højde skabe perfekt harmoni mellem hofte- og skulderområdet på sengens overflade. Skaftö indeholder det patenterede og unikke Carpe Diem Beds Contour Pocket System for maksimal trykaflastning og smidighed. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 47806,00 kr 38244,80

Vindö Elevationsseng

Carpe Diem Beds' mest eksklusive og justerbare seng. Ligesom alle Carpe Diem senge er VINDÖ designet til at revatilisere kroppen gemmen en dyb og behagelig søvn. Derfor er VINDÖ udstyret med det unikke og patenterede Contour Pocket System som sikre den bedste trykaflastning og søvnkomfort. Sengen har også vibrationsmassage, automatisk nakke- og lændestøtte samt justerbar hoved- og forende. Alle sengens funktioner kan styres ved hjælp af enten VINDÖ-appen med stemmekontrol eller den tilhørende fjernbetjening. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 96556,00 kr 77244,80