Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Carpe Diem Beds

Hos Carpe Diem Beds sætter man høje mål for at du kan opnå den dybe søvn.

Vision:

Carpe diem Beds målsætning lyder på at udvikle en seng, der er så behagelig, at folk vil komme til at tale om søvn før og efter deres nye seng. En Carpe diem seng er designet til at give dig en god søvn og velvære og så understøtter den en sund kropsholdning.

Design:

Hos Carpe diem Beds betragter man en seng som et smukt møbel. Derfor er der i det smukke design taget højde for selv den mindste detalje. De fire smukke og blødt polstrede kontinentalsenge ser ikke alene lækre ud, du har også en fornemmelse af vægtløshed, når du ligger i sengen. Du har fornemmelsen af at flyde behageligt på en blød sky når du lægger dig til rette i en kontinentalseng fra Carpe Diem Beds.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Bornö Sengegavl

Bornö er Carpe Diems Beds' mest eksklusive sengegavl, og den fås som tilbehør til alle Carpe Diem dobbeltsenge. Bornö's quiltede overflade skaber en stemning af luksus og elegance i soveværelset.
kr 12500,00 kr 10000,00

Carpe Diem Luxury Topmadras

Den eksklusive Luxury topmadras er ultra behagelig og former sig efter kroppen. en "sommerside" med bomuldsfyld og en "vinterside" med uldfyld og Talalay latex som midterlag. Praktisk og behagelig hele året. Højde 7,5 cm. Kan fås som Split-top med 80cm slids i den ene ende.
kr 7813,00 kr 6250,40

Carpe Diem Premium Topmadras

Carpe Diems behagelige Premium topmadrasser har en kerne af Talalay latex og quiltning polstret med fiberfyld. Det hvide strækstof kan tages af og vaskes ved 60°C. Premium topmadrassen er faconsyet med broderet logo. Blød og formbar topmadras i elegant design. Højde 7 cm. Kan fås som Split-top med 80cm slids i den ene ende.
kr 6094,00 kr 4875,20

Carpe Diem Prestige Topmadras

Prestige topmadrassen har fyld af Talalay latex. Betrækket i hvidt og sort strækstof kan tages af og vaskes ved 60°C. Højde 5 cm.
kr 4375,00 kr 3500,00

Carpe Diem Topmadras-skåner

Carpe Diem Beds tilbyder også et Öko-Tex®-godkendt og svanemærket betræk til topmadrassen, der giver ekstra beskyttelse mod pletter. Betrækket til topmadrassen er lavet af BIONIC-FINISH®ECO-imprægneret tekstil, der er åndbart og samtidig smuds-, vand- og fedtafvisende. Madrasbetrækkets fyld er af polyamid, polyester, bomuld og viskose, og det kan vaskes ved 60° C.
kr 1042,00 kr 833,60

Härmanö Kontinentalseng

Härmanö er Carpe Diem Beds skønne kontinentalseng med separeret fjedersystem og klassiske dobbeltmadrasser. Den er udstyret med det unikke og patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System, som giver dig mere energi om dagen takket være maksimal sovekomfort og trykaflastning om natten. Med sit stilrene design og sikre udtryk er Härmanö det oplagte valg for den bevidste. Härmanö er passion og harmoni i balance. Härmanö er klædt i et allergivenligt, slidstærkt stof og prydes af eksklusive sengeben i kobbertone. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 25306,00 kr 20244,80

Kornö Kontinentalseng

Kornö er grundmodellen blandt Carpe Diem Beds kontinentalsenge. Det, der gør Kornö så attraktiv, er de separerede fjedersystemer i dobbeltmadrasser, som er grundlaget for en virkelig god sengekomfort. Sengen er udstyret med det patenterede og trykaflastende bundsegment, der vil give dig endnu større sovekomfort. Kornö er designet til at være lige så smuk at se på, som det er behageligt at ligge i, hvor søvnkvaliteten sikrer livskvaliteten. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 22181,00 kr 17744,80

Koster Boksmadras

Koster er Carpe Diem Beds basismodel med alle de egenskaber, der kendetegner deres senge – den fantastiske smidighed, det fine håndværk og den patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Koster er håndbygget af erfarne håndværkere med materialer af højeste kvalitet. Når du vælger Koster, får du en smuk, komfortabel og økonomisk overkommelig seng, hvor du vil vågne veludhvilet i mange år fremover. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 19369,00 kr 15495,20

Malö Boksmadras

Carpe Diem Beds mest populære rammeseng Malö har en ekstra høj fjederdybde, som giver dig næsten samme fornemmelse som i en kontinentalseng, en følelse af vægtløshed. Uanset hvordan du ligger i Malö, så tilpasser madrassen sig efter din krop. Det er det unikke og fleksible Carpe Diem Beds Contour Pocket System, der aflæser din krops konturer og former sig efter, hvordan du ligger. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 20619,00 kr 16495,20