Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Dunlopillo

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Dunlopillo Ergo pude

Ergo er Dunlopillo's luksuspude med blødt dunbetræk og en kerne af naturlatex. Den indbyggede latexkerne er vendbar og bevarer sin form år efter år. Ergo fås i hvidt betræk. Størrelse: 50 x 60 x 12 cm. OBS ved vask: Max 1000 omdrejning. Puden skal forblive i betrækket og vaskes i en fyldt maskine. Derefter skal den tørretumbles for optimal vedligehold.
kr 1199,00

Dunlopillo Premium pude

Premium er en fyldig pude, som tilbyder god støtte til både nakke og hoved. Puden er allergivenlig. Den naturligt fremstillede latexkerne bevarer sin form år efter år, uanset hvordan du ligger på den. Premium findes i 3 forskellige fasthedsvarianter: Soft, medium og firm. Størrelse: 40 x 60 x 12 / 14 /15 cm. OBS ved vask: Max 1000 omdrejning. Puden skal forblive i betrækket og vaskes i en fyldt maskine. Derefter skal den tørretumbles for optimal vedligehold.
kr 799,00

Dunlopillo Contour pude

Contour er en anatomisk pude, der understøtter nakke og skuldre og giver en perfekt hovedstøtte. Puden er selvventilerende, hvilket sikrer et optimalt klima. Premium findes i 2 forskellige fasthedsvarianter: Soft og medium. Den fås også i 2 forskellige højder. OBS ved vask: Max 1000 omdrejning. Puden skal forblive i betrækket og vaskes i en fyldt maskine. Derefter skal den tørretumbles for optimal vedligehold.
kr 799,00

Dunlopillo Original pude

Den originale latexpude, der har en ekstra blød komfort og samme gode egenskaber som Premium. Den naturligt fremstillede latex bevarer sin form år efter år, uanset hvordan du ligger på den. Mål: 40 x 60 x 14 cm OBS ved vask: Max 1000 omdrejning. Puden skal forblive i betrækket og vaskes i en fyldt maskine. Derefter skal den tørretumbles for optimal vedligehold.
kr 799,00

Dunlopillo Square pude

Square er en anatomisk pude, der føles lavere og har en ekstra blød komfort. Pudens form giver en mere stabil nakkestøtte, og har kantstøtte som vinkler hovedet korrekt, når man ligger på siden. Puden kan vendes på to måder. Mål: 40 x 60 x 10 cm OBS ved vask: Max 1000 omdrejning. Puden skal forblive i betrækket og vaskes i en fyldt maskine. Derefter skal den tørretumbles for optimal vedligehold.
kr 799,00

Dunlopillo Travel pude

Rejsepude har samme gode egenskaber som Premium. Den er designet til at have med på farten, både hvis du skal køre langt i bil, vil sidde behageligt i tog, bus eller y. Eller hvis du vil sikre dig en god pude på hotelværelset. Puden har en praktisk velcrolukning, der gør den nem at rulle sammen, så den er lige til at have med i tasken. Mål: 36 x 31 x 10 cm OBS ved vask: Max 1000 omdrejning. Puden skal forblive i betrækket og vaskes i en fyldt maskine. Derefter skal den tørretumbles for optimal vedligehold.
kr 499,00