Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Sofaer

Her ser du udvalget af vores Comfort sofaer. Med disse har du mulighed for at danne en komplet stue, da serierne Casa og Plus også findes som hvilestole. Mulighederne er mange, når det gælder sofaernes udseende. Ligesom tilfældet er ved alle Farstrups møbler, har du mulighed for at sætte dit personlige præg på designet. Vælg mellem en række af forskellige træfarver, polstring og tilbehør.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Farstrup Plus sofa

Få en ensrettet og unik stue med modellen Plus. Udover sofaen her indgår Plus i en serie, hvor der også findes både hvilestole og en funktionsstol, hvilket giver en række forskellige kombinationsmuligheder. Se en af Plus hvilestolene. Derudover fås der også en sofastol, med hvilken der kan skabes et mere varieret møbelsortiment til stuen. Plus sofaen fås både til 2 og 3 personer. Prisen for neden er prisen på en 2-personers sofa. Ønsker du en 3-personers sofa, kan denne fås for en pris fra DKK 19.745, her kan man også mod tillæg på 1.925 kr. vælge egetræ. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på sofaen. Der findes nemlig et meget stort udvalg af både træfarver, kvalitetsstoffer og læder, som kan sammensættes præcis som du ønsker. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 13820,00

Farstrup Plus sofastol

Få en ensrettet og unik stue med modellen Plus. Udover sofastolen her indgår Plus i en serie, hvor der også findes både hvilestole og en funktionsstol, hvilket giver en række forskellige kombinationsmuligheder. Se en af Plus hvilestolene. Derudover er der selvfølgelig også 2 og 3 personers sofaer. Hele Plus-serien kan mod tillæg 1.925 kr. fåes i egetræ. Udover denne series flotte og enkle design, giver Farstrup dig mulighed for at give sofagruppen et personligt præg. Der findes nemlig et meget stort udvalg af både træfarver, kvalitetsstoffer og læder, som kan sammensættes præcis som du ønsker. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 8155,00

Farstrup Scala sofa

Få en flot og unik stue med modellen Scala. Udover sofaen her indgår Scala i en serie, hvor der også findes både en hvilestol og en sofastol, hvilket kan give dig et ganske varieret, men stilren stue. Scala sofaen fås både til 2 og 3 personer. Prisen for neden er prisen på en 2-personers sofa. Ønsker du en 3-personers sofa, kan denne fås for en pris fra DKK 20.885,00, du kan også få sofaen i egetræ mod merpris 1.930 kr. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på sofaen. Vælg imellem en lang række forskellige kvalitetsstoffer til polstringen og mellem 10 forskellige stelfarver. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 14960,00