Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Sofaer

Her ser du udvalget af vores Comfort sofaer. Med disse har du mulighed for at danne en komplet stue, da serierne Casa og Plus også findes som hvilestole. Mulighederne er mange, når det gælder sofaernes udseende. Ligesom tilfældet er ved alle Farstrups møbler, har du mulighed for at sætte dit personlige præg på designet. Vælg mellem en række af forskellige træfarver, polstring og tilbehør.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Farstrup Casa Sofa

Med en sofa fra Farstrup, har du muligheden for at gøre hele din stue unik. Casa hedder denne model, hvilken har det samme snit som hvilestolen i samme serie. Dette gør at du kan få et yderst stilrent og ensrettet rum. Casa fås også som sofastol. Udover det elegante design, har du med Farstrup mulighed for selv at bestemme farver på stel og polstring. Farstrup har et stort udvalg af både træfarver og en lang række af kvalitetsstoffer, der giver dig alletiders chance for at få møbler, præcis som du vil have dem. Som det ses på billederne, fås Casa sofaen både i 2- og 3-personers størrelse. Prisen for neden er prisen på en 2-personers sofa. Prisen på 3-personers sofaen begynder fra DKK 18.445,00. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 12945,00

Farstrup Casa sofastol

Casa sofastolen her indgår i en serie, hvor der også findes både en hvilestol og sofaer. Derudover kan du også mod et tillæg få denne behagelige sofastol med en højere ryg. Alt dette giver dig en række forskellige kombinationsmuligheder. Se Casa sofaerne til både 2 og 3 personer. Udover denne series flotte og enkle design, giver Farstrup dig mulighed for at give sofagruppen et personligt præg. Vælg præcis den farve du ønsker til både stel og polstring - hvis vi ikke har den ønskede farve, så skaffer vi den. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 6780,00

Farstrup Plus sofa

Få en ensrettet og unik stue med modellen Plus. Udover sofaen her indgår Plus i en serie, hvor der også findes både hvilestole og en funktionsstol, hvilket giver en række forskellige kombinationsmuligheder. Se en af Plus hvilestolene. Derudover fås der også en sofastol, med hvilken der kan skabes et mere varieret møbelsortiment til stuen. Plus sofaen fås både til 2 og 3 personer. Prisen for neden er prisen på en 2-personers sofa. Ønsker du en 3-personers sofa, kan denne fås for en pris fra DKK 18.625,00, her kan man også mod tillæg på 1.820 kr. vælge egetræ. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på sofaen. Der findes nemlig et meget stort udvalg af både træfarver, kvalitetsstoffer og læder, som kan sammensættes præcis som du ønsker. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 13035,00

Farstrup Plus sofastol

Få en ensrettet og unik stue med modellen Plus. Udover sofastolen her indgår Plus i en serie, hvor der også findes både hvilestole og en funktionsstol, hvilket giver en række forskellige kombinationsmuligheder. Se en af Plus hvilestolene. Derudover er der selvfølgelig også 2 og 3 personers sofaer. Hele Plus-serien kan mod tillæg 1.820 kr. fåes i egetræ. Udover denne series flotte og enkle design, giver Farstrup dig mulighed for at give sofagruppen et personligt præg. Der findes nemlig et meget stort udvalg af både træfarver, kvalitetsstoffer og læder, som kan sammensættes præcis som du ønsker. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 7690,00

Farstrup Scala sofa

Få en flot og unik stue med modellen Scala. Udover sofaen her indgår Scala i en serie, hvor der også findes både en hvilestol og en sofastol, hvilket kan give dig et ganske varieret, men stilren stue. Scala sofaen fås både til 2 og 3 personer. Prisen for neden er prisen på en 2-personers sofa. Ønsker du en 3-personers sofa, kan denne fås for en pris fra DKK 18.450,00, du kan også få sofaen i egetræ mod merpris 1.820 kr. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på sofaen. Vælg imellem en lang række forskellige kvalitetsstoffer til polstringen og mellem 10 forskellige stelfarver. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 14115,00