Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Gode tilbud på senge

22 ÅRS FØDSELSDAGSSALG

 

Vi fejrer fødselsdag med gode tilbud på senge

Farstrup Comfort Center fylder 22 år, det fejrer vi blandt andet med gode tilbud på kvalitetssenge. Spar 25% på Jensen senge og 50% på Comfort boksmadras og elevationsseng. Se annoncen her, eller læs mere om produkterne nedenfor.

Klik her for at se annoncen.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Dansk Topkvalitet

BOKSMADRAS 2 stk. 90 x 200 cm. Kraftige multipocket fjedre. Ink. tyk latex topmadras og ben. Fås også som enkelt boksmadras i størrelserne 90 x 200 cm og 140 x 200 cm.
kr 15998,00 kr 6999,00

Comfort elevationsseng

Comfort elevationsseng i rigtig god kvalitet. Den indeholder et funktionelt, trinløst system med de mest nødvendige funktioner. Madrassen har pocketfjedre med 5-zonesystem, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Prisen inkluderer stålben og topmadras med latex eller visco trykaflastende skum. Fås i medium eller fast hårdhed og der kan vælges mellem sort eller gråt betræk. Har du yderligere spørgsmål vedrørende levering eller til sengen generelt, er du også velkommen til at kontakte butikken.
kr 10498,00 kr 5999,00

Jensen Diplomat Madras

Serien Diplomat er garant for ægte Jensen liggekomfort. Madrassen her er opbygget af Jensen originale Sense pocketfjedre på 12,5 cm med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Diplomat leveres i farverne anthracite, beige og natur - se billeder af de tre farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Der følger ikke en topmadras med, som billedet ellers kunne indikere. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din madras, når du bestiller her på hjemmesiden. Ønsker du en madras med en bredde på 160 cm eller mere, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de kassetter madrassen i så fald bliver opbygget af - den er dog stadigt samlet i et stort betræk, uden kløfter eller fordybninger. Har du spørgsmål, brug for et specielt mål på din madras eller bare brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte butikken. Forespørg om leveringstid. Bemærk: der er pristillæg til special elevationsbunde.
kr 5726,00 kr 4299,00

Jensen elevationsseng DeLuxe m/Diplomat

DeLuxe er en ny serie fra Jensen. Den har en ekstra høj ramme, hvilket giver et eksklusivt udseende. Sengen styres med et enkelt tryk via fjernbetjeningen eller smartphone. Elevationssengen leveres med en Diplomat madras, som har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem på 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. DeLuxe m/Diplomat leveres i farverne anthracite, beige og natur - se billeder af de tre farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Med i prisen leveres topmadrassen SoftLine I og 14 cm stålben. Ønskes andet - f.eks. topmadrasserne SoftLine II eller SoftLine III, bedes du kontakte butikken. Du kan også vælge hårdhedsgrad på din seng, når du bestiller her på hjemmesiden. Ønsker du en seng breddere end 160 cm, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de madrasser, sengen i så fald bliver opbygget af. Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte butikken.
kr 14665,00 kr 10999,00

Jensen Diplomat boxmadras

I kombination af specielt udvalgte materialer opstod serien Diplomat og dermed også denne boxmadras. Sengen har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Diplomat leveres i farverne anthracite, beige og natur - se billeder af de tre farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Bestilles sengen her på hjemmesiden, leveres den med 23 cm standard ben i aluminium og med topmadrassen SoftLine I. Ønskes andet - f.eks. topmadrasserne SoftLine II eller SoftLine III eller en anden type ben, bedes du kontakte butikken. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din seng, når du bestiller her på hjemmesiden. Ønsker du en seng med en bredde på 160 cm eller mere, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de madrasser sengen i så fald bliver opbygget af. Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte butikken. Lagerføres kun i farven anthracite.
kr 9998,00 kr 7499,00