Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hvilemøbler

Her ser du udvalget af Contract hvilemøbler. Der findes både højt- og lavrykkede hvilestole, samt både 2- og 3personers sofaer. Mulighederne er mange inden for valg af polstring, træfarve og tilbehør. Kontakt butikken for nærmere information og vejledning.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Fastoflex hvilestol og sofa

Fastoflex var den første i Farstrups Contract serie. Klassikeren her findes også som hvilestol og både 2 og 3 persons sofa. For neden ses prisen på Fastoflex hvilestolen. 2 personers sofaen fås fra DKK 8.885,00 mens 3 personers sofaen fås fra DKK 12.620,00. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på disse møbler. Der findes nemlig et meget stort udvalg af både træfarver og kvalitetsstoffer, som kan sammensættes præcis som du ønsker, i stel og polstring. Møbler fra Farstrup leveres i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 5145,00

Metro-care hvilestol

Metro-care indgår i både Metro-line og Metro-line 2000 som seriernes hvilestol. Som det er velkendt ved Farstrups produkter er komforten og håndværket i top. Vi kan med denne hvilestol tilbyde dig yderligere tilpasning i siddekomforten - sædedybden, rygstøtte osv. kan tilpasses netop dine behov. Derudover kan Metro-care tilpasses i en lang række forskellige kvalitetsstoffer og træfarver, så både stel og polstring kan se ud, som du ønsker det. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 7655,00

Metro-line Salonstol

Farstrups Metro-line Salonstol er en elegant og behagelig stol. Mod tillæg fås den også med både aftageligt betræk urindug. Der er mulighed for selv at bestemme farver på stel og polstring. Farstrup har et stort udvalg af både træfarver og en lang række af kvalitetsstoffer, der giver dig alletiders chance for at få møbler, præcis som du vil have dem. Farstrup Contract møbler leveres som sagt i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Forespørg om leveringstid.
kr 4780,00

Scala hvilestol og sofa

Skab et flot og unikt rum med serien Scala. Det stilede snit går igen fra stabelstolene og over i disse møbler. Ydermere fås Scala også som regulerbar hvilestol. For neden ses basisprisen på Scala sofastolen. 2 og 3 personers sofaerne fås fra henholdsvis DKK 14.115,00 og DKK 18.450,00, hele serien fåes mod merpris 1.820 kr. i egetræ. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på disse Scala møbler. Vælg imellem en lang række forskellige kvalitetsstoffer til polstringen og mellem 10 forskellige stelfarver. Møbler fra Farstrup leveres i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 8620,00

Scala regulerbar hvilestol

Med hvilestolen Scala får du komfort i højsædet. Med mange timer i den behagelige stol, vil den uden tvivl sprede glæde i hverdagen. Denne regulerbare hvilestol indgår perfekt i Contracts Scala serie, som indeholder både stabelstole, sofastole og sofaer. Ligesom Farstrups andre modeller kan vi med Scala tilbyde dig yderligere tilpasning i siddekomforten. Sædedybden, rygstøtte osv. kan tilpasses netop dine behov. Derudover har du også mulighed for at slippe den indre designer løs og vælge præcis den kombination af polstringsstof og stelfarve du ønsker. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 10705,00

Senator hvilestol og sofa

I Farstrup Contracts Senator serie har du også mulighed for at kombinere stabestolene med disse møbler. Der er dog forhåbentlig stadig mulighed for at få en fornemmelse af det elegante design. For neden ses basisprisen på sofastolen. Priserne på 2 og 3 personers sofaerne starter fra henholdsvis DKK 8.275,00 og DKK 11.790,00. Mod tillæg kan møblerne også fås med en ekstra høj ryg. Der er mulighed for selv at bestemme farver på stel og polstring. Farstrup har et stort udvalg af både træfarver og en lang række af kvalitetsstoffer, der giver dig alletiders chance for at få møbler, præcis som du vil have dem. Farstrup Contract møbler leveres som sagt i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 4755,00

Senator regulerbar hvilestol

I Farstrup Contracts Senator serie findes også denne regulerbare hvilestol som er i et let og stilet design. Stolen kan tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Der kan f.eks. gives ekstra lændestøtte og varieres i sædehøjden. Derudover er der også en vifte af forskellige træfarver og kvalitetsstoffer, så stel og polstring kan se ud, som du ønsker det. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 6850,00

Tango regulerbar hvilestol

Tango er udformet i et stilrent design, hvor du, som med Farstrups andre stole, har mulighed for at sætte dit præg på farverne på både stel og polstring. Derudover kan der ydes ekstra ergonomisk støtte i bl.a. lænden, ryggen og nakken. Med Tango har Farstrup udviklet en stol, der gør det muligt for brugeren at komme sidelæns ind i stolen. Tango fås nemlig med nedfældbare arme, så de kan drejes ned, når brugeren skal til og fra stolen. Dette gør Tango til den optimale stol for mange kørestolsbrugere. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 11270,00