Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hvilemøbler

Her ser du udvalget af Contract hvilemøbler. Der findes både højt- og lavrykkede hvilestole, samt både 2- og 3personers sofaer. Mulighederne er mange inden for valg af polstring, træfarve og tilbehør. Kontakt butikken for nærmere information og vejledning.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Farstrup Armstol

Få et klassisk design og solidt håndværk ud over det sædvanlige med Farstrups armstol. Den behagelige og indbydennde stol er fremstillet i formspændt bøg. Den fås i både hvid, sort, ubehandlet bøg, bøg lak eller lysnet bøg lak. Se hvordan farverne tager sig ud, på vores pindestole. Ved køb her på siden bedes du vælge en af de førnævnte farver. Prisen inkluderer en kraftigt polstret hynde i en af de seks flotte farvevarianter, som du kan se til venstre. Forespørg om leveringstid. Prisen er incl. hynde.
kr 4315,00

Farstrup Edge Hvilestol

Modellen Edge er Farstrup Comforts nyeste hvilestol, med stilrent design og god komfort. Træets egenskaber og struktur fremhæves med den skarpe udformning, og fås både i lækkert egetræ, samt bøgetræ. Som det er tilfældet med alle Farstrups modeller, er der mulighed for at tilføje alle tænkelige individuelle egenskaber til hvilestolen. F.eks. kan sædet ændres i dybde og højde, ligesom der kan gives en ekstra støtte til både nakke, ryg og lænd, hvis der er behov for dette. Det er også muligt at tilkøbe den lækre fodskammel til 3.435 kr.
kr 10320,00

Farstrup Gyngestol

I Farstrups gyngestol får du høj kvalitet, når det gælder både design og håndværk. Dette klassiske møbel er fremstillet i formspændt bøg. Det stilede snit indbyder til mange dejlige stunder. Gyngestolen fås i hvid, sort, ubehandlet bøg, bøg lak, lysnet bøg lak. Se hvordan farverne tager sig ud, på vores pindestole, her. Ved køb her på siden bedes du vælge en af de førnævnte farver. Prisen inkluderer en kraftigt polstret hynde i en af de seks flotte farvevarianter, som du kan se til venstre. Forespørg om leveringstid. Prisen er incl. hynde.
kr 4800,00

Farstrup Plus 5060 hvilestol

Denne Plus stol skiller sig ud fra de andre i serien, ved at have en indbygget fodhviler. Læn dig tilbage og lad fodhvileren løfte benene stille op, til den er i den perfekte stilling. Mod et tillæg på DKK 5.825,00 fås denne model også med et 2-motorsystem, så ryggen og fodhvileren kan styres med motor hver for sig. Med denne løsning får du altså en stol, der gør alt arbejdet, når du vil både til og fra din foretrukne hvileposition. Dét er kvalitet - både for krop og sjæl. Ligeledes kan stolen tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Og ligesom tilfældet er ved de andre Plus-modeller, har du med denne stol muligheden for at tilføje en sofagruppe i samme lette design. Se vores udvalg af Plus sofaer her. På billederne ses Plus model: 5060 med automatisk nakkestøtte med nakkepude model: 775. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 15680,00

Farstrup plus 5920

Modellen Plus er den du må have, hvis du har et ønske om en hvilestol i et let og stilet design. Med denne model træder du ind i en verden af plusser. Der er med andre ord tid til forkælelse, med en frihed til at vælge præcis det du har lyst til. F.eks. kan der mod tillæg tilføjes lukkede sider på stolen samt armpolstring. Derudover kan selve stolen tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Men da Plus også findes som sofa, har du med denne model også mulighed for at ensrette hele stuen! Se vores udvalg af Plus sofaer. I Plus-serien har du også mulighed for at tilvælge et endnu mere stilrent stel i egetræ. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 10045,00

Farstrup Plus 5980 hvilestol

Denne udgave af Plus-serien er en drejestol, men den har det samme lette og stilede design. Vi har at gøre med en meget enkel stol, men den giver dig stadig mange muligheder for at sætte dit personlige præg. Samtidig er der, som ved Farstrups andre produkter, garanti for kvalitet og vedvarende glæde hos dig. Stolen kan tilpasses dine behov for udseende og støtte, så siddekomforten bliver perfekt for netop dig. Men da Plus også findes som sofa, har du med denne serie også mulighed for at få en stue der matcher perfekt. Se vores udvalg af Plus sofaer. På billederne ses Plus model: 5980 med nakkepude model: 775. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.435,00 med købes en skammel til hvilestolen ( på ben ). Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 14415,00

Farstrup Plus 6910 hvilestol

Modellen Plus er den du må have, hvis du har et ønske om en hvilestol i et let og stilet design. Med denne model træder du ind i en verden af plusser. Der er med andre ord tid til forkælelse, med en frihed til at vælge præcis det du har lyst til. F.eks. kan der mod tillæg tilføjes lukkede sider på stolen samt armpolstring. Derudover kan selve stolen tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Men da Plus også findes som sofa, har du med denne model også mulighed for at ensrette hele stuen! Se vores udvalg af Plus sofaer. I Plus-serien har du også mulighed for at tilvælge et endnu mere stilrent stel i egetræ. Hertil kommer et tillæg på DKK 1.925,00 På billederne ses Plus model: 6910 og 5900 med automatisk nakkestøtte med nakkepude model: 774. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.435,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken mod et tillæg på DKK 730,00 også fås i egetræ. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 10320,00

Farstrup Plus m. sædeløft

Model Plus med sædeløft. Med den enkle fjernbetjening kan du styre sædeløftet. Udover ovenstående er der flere grundversioner af Plus, ligesom du også kan ændre på ryg-udformningen, sædehøjden, lændestøtten osv.. Derudover giver Farstrup dig også muligheden for at vælge imellem en række kvalitetsstoffer til polstringen, samt forskellige farver til stellet. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 20675,00

Farstrup Plus multi funktionsstol

Plus multi giver dig frihed til at vælge. Alt efter hvor stort dit behov er. Med den enkle fjernbetjening kan du styre både fodhviler, ryggen og sædeløftet hver for sig. Prisen der ses for neden er for Plus multi stolen med tre motorer, hvilken der også er billeder af til venstre. Den tredje motor løfter sædet, så du lettere kan komme op og ned i stolen. Ved sædeløft følger armlænene med op, så der er et fast holdepunkt i bevægelsen. Udover ovenstående er der flere grundversioner af Plus, ligesom du også kan ændre på ryg-udformningen, sædehøjden, lændestøtten osv.. Derudover giver Farstrup dig også muligheden for at vælge imellem en række kvalitetsstoffer til polstringen, samt forskellige farver til stellet. Oven i det hele følger der en tilbehørsliste, som bl.a. omfatter armbakker, lukkede sider og skånepude. Så der er alle muligheder for at skabe den perfekte stol til netop dig. Med Plus modellen har du også mulighed for at skabe en stue i samme design. Der fås nemlig både 2 og 3-personers sofaer i denne model. På billederne til venstre ses Plus model: 5040 med nakkepude model: 775. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 31405,00

Farstrup Plus sofa

Få en ensrettet og unik stue med modellen Plus. Udover sofaen her indgår Plus i en serie, hvor der også findes både hvilestole og en funktionsstol, hvilket giver en række forskellige kombinationsmuligheder. Se en af Plus hvilestolene. Derudover fås der også en sofastol, med hvilken der kan skabes et mere varieret møbelsortiment til stuen. Plus sofaen fås både til 2 og 3 personer. Prisen for neden er prisen på en 2-personers sofa. Ønsker du en 3-personers sofa, kan denne fås for en pris fra DKK 19.745, her kan man også mod tillæg på 1.925 kr. vælge egetræ. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på sofaen. Der findes nemlig et meget stort udvalg af både træfarver, kvalitetsstoffer og læder, som kan sammensættes præcis som du ønsker. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 13820,00

Farstrup Plus sofastol

Få en ensrettet og unik stue med modellen Plus. Udover sofastolen her indgår Plus i en serie, hvor der også findes både hvilestole og en funktionsstol, hvilket giver en række forskellige kombinationsmuligheder. Se en af Plus hvilestolene. Derudover er der selvfølgelig også 2 og 3 personers sofaer. Hele Plus-serien kan mod tillæg 1.925 kr. fåes i egetræ. Udover denne series flotte og enkle design, giver Farstrup dig mulighed for at give sofagruppen et personligt præg. Der findes nemlig et meget stort udvalg af både træfarver, kvalitetsstoffer og læder, som kan sammensættes præcis som du ønsker. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
kr 8155,00

Farstrup Viva 6760 hvilestol

NYHED. Farstrup har her udviklet en ny modelserie med navnet Viva. Det moderne og tidsløse design er med denne model vægtet højt. En formspændt egeplade skaber et indtryk af helhed og giver hvilestolen stilede kurver. Denne egeplade fås i 4 forskellige farver. Derudover er der rig mulighed for at sætte sit eget præg på stolen, når det gælder polstringen. Sidste variabel er hvilestolens fod. Her står valget mellem et forkromet understel, en drejesokkel med børstede stålben eller en drejesokkel i egetræ. Viva er ligesom Farstrups andre modeller udstyrret med bl.a. en stabil polstret ryg, som giver korrekt ergonomisk støtte og en fantastisk siddekomfort. Derudover er der mulighed for tilpasse ergonomien så den passer til den individuelle bruger. På billederne ses Viva model: 6760. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.510,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken også er udformet i eg. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 9970,00

Farstrup Viva 6770 hvilestol

NYHED. Farstrup har her udviklet en ny modelserie med navnet Viva. Det banebrydende og tidsløse design er med denne model vægtet højt. En formspændt egeplade, som fås i 4 forskellige farver, skaber et indtryk af helhed og giver hvilestolen stilede kurver. Polstringen fås i et hav af forskellige mønstre og farver. Derudover kan hvilestolens nederste del være enten et forkromet stel, en drejesokkel med børstede stålben eller en drejesokkel i egetræ. Viva er ligesom Farstrups andre modeller udstyrret med bl.a. en stabil polstret ryg, som giver korrekt ergonomisk støtte og en fantastisk siddekomfort. Derudover er der mulighed for tilpasse ergonomien så den passer til den individuelle bruger. Den høje ryg giver optimal støtte helt nede fra lænden og op til nakken. På billederne ses Viva model: 6770. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.510,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken også er udformet i eg. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 12200,00

Farstrup Viva 6780 hvilestol

NYHED. Viva er den nyeste modelserie fra Farstrup. Et banebrydende og moderne design er i højsædet - her med en todelt ryg. En formspændt egeplade, som fås i 4 forskellige farver, skaber et indtryk af helhed og giver hvilestolen stilede kurver. Et bredt udvalg af kvalitetsstoffer giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på stolen. Derudover kan hvilestolens nederste del være enten et forkromet stel, en drejesokkel med børstede stålben eller en drejesokkel i egetræ. Viva er ligesom Farstrups andre modeller udstyrret med bl.a. en stabil polstret ryg, som giver korrekt ergonomisk støtte og en fantastisk siddekomfort. Derudover er der mulighed for tilpasse ergonomien så den passer til den individuelle bruger. Den høje todelte ryg giver optimal støtte helt nede fra lænden og op til nakken. På billederne ses Viva model: 6780. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.510,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken også er udformet i eg. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 12200,00

Scala hvilestol og sofa

Skab et flot og unikt rum med serien Scala. Det stilede snit går igen fra stabelstolene og over i disse møbler. Ydermere fås Scala også som regulerbar hvilestol. For neden ses basisprisen på Scala sofastolen. 2 og 3 personers sofaerne fås fra henholdsvis DKK 14.960,00 og DKK 20.885,00, hele serien fåes mod merpris 1.930 kr. i egetræ. Udover et flot og enkelt design, giver Farstrup dig mulighed for at sætte dit personlige præg på disse Scala møbler. Vælg imellem en lang række forskellige kvalitetsstoffer til polstringen og mellem 10 forskellige stelfarver. Møbler fra Farstrup leveres i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 9140,00

Scala regulerbar hvilestol

Med hvilestolen Scala får du komfort i højsædet. Med mange timer i den behagelige stol, vil den uden tvivl sprede glæde i hverdagen. Denne regulerbare hvilestol indgår perfekt i Contracts Scala serie, som indeholder både stabelstole, sofastole og sofaer. Ligesom Farstrups andre modeller kan vi med Scala tilbyde dig yderligere tilpasning i siddekomforten. Sædedybden, rygstøtte osv. kan tilpasses netop dine behov. Derudover har du også mulighed for at slippe den indre designer løs og vælge præcis den kombination af polstringsstof og stelfarve du ønsker. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 11480,00

Senator sofastol og sofa

I Farstrup Contracts Senator serie har du også mulighed for at kombinere stabestolene med disse møbler. Der er dog forhåbentlig stadig mulighed for at få en fornemmelse af det elegante design. For neden ses basisprisen på sofastolen. Priserne på 2 og 3 personers sofaerne starter fra henholdsvis DKK 11.496,00 og DKK 14.856,00. Mod tillæg kan møblerne også fås med en ekstra høj ryg. Der er mulighed for selv at bestemme farver på stel og polstring. Farstrup har et stort udvalg af både træfarver og en lang række af kvalitetsstoffer, der giver dig alletiders chance for at få møbler, præcis som du vil have dem. Farstrup Contract møbler leveres som sagt i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Forespørg om leveringstid.
kr 6356,00

Senator regulerbar hvilestol

I Farstrup Contracts Senator serie findes også denne regulerbare hvilestol som er i et let og stilet design. Stolen kan tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Der kan f.eks. gives ekstra lændestøtte og varieres i sædehøjden. Derudover er der også en vifte af forskellige træfarver og kvalitetsstoffer, så stel og polstring kan se ud, som du ønsker det. Stolen fås med udvendig låsegreb fra 9196 kr. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 8370,00