Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Stabelstole

De første Contract stole så dagens lys i 1977 og modtagelsen var positiv. I de efterfølgende år blev flere modeller lanceret, så de mange ønsker fra insitutioner, plejecentre, hospitaler, restauranter og kursuscentre kunne tilgodeses. Dette har udmøntet sig i modellerne nedenfor. Farven på både polstring og stel på stolene kan ændres efter behov.

De forskellige modeller findes i forskellige udformninger. F.eks. kan der vælges mellem forskellige steldesign. For at få tilgodeset dine ønsker, beder vi dig derfor at kontakte butikken, så vi kan hjælpe dig til den bedste løsning. Se hvordan under Kontakt.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Farstrup Fastoflex stol

Fastoflex var den første i rækken af Farstrups Contract stole. Med denne klassiker får du en god og solid stabelstol, som tilmed er ganske behagelig at sidde i. Som det ses på billederne, er der mulighed for at ændre træfarven til stellet og stoftypen til polstringen. Hvis ikke den ønskede farve haves, skaffer vi den! Derudover ses der på det sidste billede en opstilling med bordet i samme serie. Fastoflex fås med armlæn, hvortil der mod et tillæg kan monteres armpolstring. Dette møbel fra Farstrup leveres i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Det kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 2638,00

Farstrup Scala stol

Scala giver dig et enkelt design og behagelig siddekomfort. Den fås i det stel som ses på billederne - dog med mulighed for tilføjelse af en gribebøjle øverst på ryggen mod tillæg. Som det ses på billederne, er der mulighed for at ændre træfarven til stellet og stoftypen til polstringen. Hvis ikke den ønskede farve haves, skaffer vi den! Mod et tillæg på DKK 678,00 fås stellet tilmed i eg. Farstrup Contract stole leveres i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen på stolen uden armlæn, kontakt butikken for nærmere information. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 3545,00

Farstrup Senator stol

Få Senator ligesom du vil have den. Både stel og polstring kan, som tilfældet er med alle Farstrups stole, tilpasses den farve du ønsker. I denne stabelstol er der garanti for god siddekomfort. Senator fås også med en ekstra høj ryg, hvilket med sikkerhed er et hit. Modellen med den høje ryg er stadig stabelbar. Senator fås med armlæn og aftageligt betræk. Derudover er der et bord i samme serie. Farstrup Contract stole leveres i mange udforminger og varianter, hvilket gør det svært at oplyse en konkret pris. Dette kræver en nærmere dialog om træsort, betræktype, tilbehør etc.. Nedenfor oplyses basisprisen, kontakt butikken for nærmere information. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 2799,00