Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Tilbehør

Ved køb af en funktionsstol fra Farstrup har du mulighed for en række tilvalg i form af nedenstående tilbehør. Tilbehøret kan gøre livet ganske mere behageligt for både bruger og hjælper.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Kaffebakke

Kaffebakken giver dig mulighed for at nyde kaffen i fred og ro, godt tilbagelænet i hvilestolen. Den er ikke fast monteret, så den kan let fjernes, når den ikke er i brug. Forespørg om leveringstid.
kr 1545,00

Låsegreb

Indstilles vinklen i stolens ryg manuelt, kan dette låsegreb indstalleres. Herved får du lettere ved at låse stolen fast i den ønskede position. Forespørg om leveringstid.
kr 1150,00

Oppustelig lændestøtte

Med oppustelig lændestøtte har du muligheden for at give ekstra støtte, hvis der bliver behov for dette. Lændestøtten oppustes manuelt. Forespørg om leveringstid.
kr 1640,00

Skånepude

Vil du passe ekstra godt på din stols polstring, eller har du med tiden fået svært ved at holde på vandet, er denne skånepude løsningen. Forespørg om leveringstid.
kr 1180,00

Spisebakke

Spisebakken gør, at det er muligt for brugeren at få sit måltid i hvilestolen. Den er ikke fast monteret, så den kan let fjernes, når den ikke er i brug. Forespørg om leveringstid.
kr 3120,00