Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Frandsen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Frandsen Ball - pendel

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er pendellen i serien, som passer godt ind i langt de fleste rum, om det er ved køkken- eller sofabordet. Lampen har en diameter på 18 cm og fås i en række forskellige udseender. Overfladen kan både være mat og blank. Derudover findes pendellen i forskellige farver, men den fås også i metallerne messing, krom og kobber. Til venstre ses billeder af de forskellige varianter - først de blanke farver, derefter de matte og sidst metallerne. Ved bestilling her på siden kan du vælge præcis den ønskede model og samtidigt forvente en kort leveringstid
kr 399,00

Frandsen Ball - væglampe

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er væglampen i serien, som med sine mange varianter kan tilpasses ethvert soveværelse. Lampen har en dybde på 15 cm og selve kuglen en diameter på 12 cm. Overfladen kan både være mat og blank. Derudover findes væglampen i forskellige farver, men den fås også i metallerne krom og kobber. Til venstre ses billeder af de forskellige varianter - først de blanke farver, derefter de matte og sidst metallerne. Ved bestilling her på siden kan du vælge præcis den ønskede model og samtidigt forvente en kort leveringstid.
kr 499,00 kr 399,00

Frandsen Sixty - gulvlampe

Sort metal gulvlampe, designet af Benny Frandsen. Lampen er 180 cm høj. Tænd/sluk knappen er placeret på ledningen. Ved bestilling her på siden kan du forvente en kort leveringstid.
kr 1599,00