Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Funktionsstole

Disse hvilestole hører under Farstrupserien Home Care og har derfor utallige tilføjelsesmuligheder. Der kan bl.a. tilføjes hjul, kørehåndtag, spiseplade, elektrisk sædeløft osv., som alle er til for at gøre din og din hjælpers hverdag lettere. Derudover har du muligheden for at sætte dit helt eget personlige præg på stolen, da der er et rigt udvalg af forskellige slidstærke møbelstoffer til polstringen og mange forskellige træfarver til stellet.

Hos Farstrup lyttes der dog også til kroppen, hvilket vil sige at selve stolen kan tilpasses med ekstra støtte, lige præcis der hvor der er brug for det. F. eks. kan sædehøjden ændres, ligesom der er mulighed for at ændre på støtten i både nakke, ryg og lænd. Mulighederne er mange - for nærmere information bedes du kontakte butikken. Se hvordan under Kontakt.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Farstrup Home-Line Funktionsstol

Når kroppens bevægelighed bliver mindre, vokser behovet for hjælp og pleje. Samtidig øges tiden hvor man sidder ned. Når man sidder meget, er det vigtigt at sidde godt og at kunne sidde i forskellige positioner. Home-Line funktionsstolen er her en glimrende løsning. Ud over en sund siddestilling, med Farstrups muligheder for ekstra støtte i bl.a. lænd og nakke, tilbyder Home-Line en hvilestilling, hvor kroppen bliver strakt ud. Stolen kan udstyres med en lang række ekstraudstyr. F.eks. kan du mod et tillæg på DKK 2.890,00 få installeret hjul under stolen, du kan få kørehåndtag for DKK 2.260,00 eller få monteret nedfældelige sideborde mod et tillæg på DKK 1.475,00. Derudover kan stolen udstyres med bl.a. opladeligt batteri, fodplade og oppustelig lændestøtte. Home-Line fås i mange forskellige udseende. Du kan faktisk selv bestemme farver på både stel og polstring. På billederne ses Home-Line model: 6310 med automatisk nakkestøtte med nakkepude model: 775. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 22255,00

Farstrup Home-Line m. højde justerbart armlæn

Når kroppens bevægelighed bliver mindre, vokser behovet for hjælp og pleje. Jo mere man sidder ned, jo vigtigere bliver det, at stolen både giver en behagelig støtte og kan tilpasses forskellige behov. Home-line kan indstilles trinløst i sæde og ryg, så stolen, ud over en sund siddestilling, tilbyder en hvilestilling, hvor kroppen bliver strakt ud. Home-line kan udstyres med motor, opladeligt batteri, hjul, fodplade, kørehåndtag, spisebakke, journalholder og oppustelig lændestøtte. På billedet ses model 6340 med armlæn der kan justeres i højden. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 26495,00

Farstrup Plus m. sædeløft

Model Plus med sædeløft. Med den enkle fjernbetjening kan du styre sædeløftet. Udover ovenstående er der flere grundversioner af Plus, ligesom du også kan ændre på ryg-udformningen, sædehøjden, lændestøtten osv.. Derudover giver Farstrup dig også muligheden for at vælge imellem en række kvalitetsstoffer til polstringen, samt forskellige farver til stellet. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 20675,00

Farstrup Plus multi funktionsstol

Plus multi giver dig frihed til at vælge. Alt efter hvor stort dit behov er. Med den enkle fjernbetjening kan du styre både fodhviler, ryggen og sædeløftet hver for sig. Prisen der ses for neden er for Plus multi stolen med tre motorer, hvilken der også er billeder af til venstre. Den tredje motor løfter sædet, så du lettere kan komme op og ned i stolen. Ved sædeløft følger armlænene med op, så der er et fast holdepunkt i bevægelsen. Udover ovenstående er der flere grundversioner af Plus, ligesom du også kan ændre på ryg-udformningen, sædehøjden, lændestøtten osv.. Derudover giver Farstrup dig også muligheden for at vælge imellem en række kvalitetsstoffer til polstringen, samt forskellige farver til stellet. Oven i det hele følger der en tilbehørsliste, som bl.a. omfatter armbakker, lukkede sider og skånepude. Så der er alle muligheder for at skabe den perfekte stol til netop dig. Med Plus modellen har du også mulighed for at skabe en stue i samme design. Der fås nemlig både 2 og 3-personers sofaer i denne model. På billederne til venstre ses Plus model: 5040 med nakkepude model: 775. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 31405,00