Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Gyngestole & Armstole

Få gjort din stue, køkken eller allerum en anelse mere retro med en af disse klassikere fra Farstrup. Designet på gyngestolene og armstolene er enkelt og stilrent og indgår perfekt i spil med pindestolene, som også er en del af Farstrup Classic.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Farstrup Armstol

Få et klassisk design og solidt håndværk ud over det sædvanlige med Farstrups armstol. Den behagelige og indbydennde stol er fremstillet i formspændt bøg. Den fås i både hvid, sort, ubehandlet bøg, bøg lak eller lysnet bøg lak. Se hvordan farverne tager sig ud, på vores pindestole. Ved køb her på siden bedes du vælge en af de førnævnte farver. Prisen inkluderer en kraftigt polstret hynde i en af de seks flotte farvevarianter, som du kan se til venstre. Forespørg om leveringstid. Prisen er incl. hynde.
Fra kr 4315,00

Farstrup Gyngestol

I Farstrups gyngestol får du høj kvalitet, når det gælder både design og håndværk. Dette klassiske møbel er fremstillet i formspændt bøg. Det stilede snit indbyder til mange dejlige stunder. Gyngestolen fås i hvid, sort, ubehandlet bøg, bøg lak, lysnet bøg lak. Se hvordan farverne tager sig ud, på vores pindestole, her. Ved køb her på siden bedes du vælge en af de førnævnte farver. Prisen inkluderer en kraftigt polstret hynde i en af de seks flotte farvevarianter, som du kan se til venstre. Forespørg om leveringstid. Prisen er incl. hynde.
Fra kr 4800,00