Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Handelsbetingelser

Generel information

Onlineshoppene (www.farstrup-comfort.dk, www.farstrupcomfort.dk, www.comfort-center.dk og www.comfortcenter.dk) ejes og drives af:
Farstrup Comfort Center
Silkeborgvej 39 - Hjørnearkaden
8000 Århus C
Tlf. 8613 3588
CVR nr. 27527531.

Produktinformation

I onlineshoppen oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os på info@farstrup-comfort.dk.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Alle angivne priser er anført i Danske Kroner (DKK) inklusive 25% moms. Der tages forbehold for udgåede varer og prisfejl.

Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, eDankort, Danske MasterCards og Eurocards, udenlandske MasterCards og Eurocards, VISA, JCB og VisaElectron.

De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dit betalingskort.

Betalingsproceduren gennemføres via danske QuickPay, der er PBS-autoriseret betalingsleverandør.

Der pålægges et gebyr pr. transaktion, som udelukkende går til NETS, når du benytter både danske og udenlandske kreditkort.

Gebyr ved betalingskort 

Dankort 0,00 - 50,00. Gebyr: 0,70 DKK
Dankort 50,00 - 100,00. Gebyr: 1,10 DKK
Dankort over 100,00. Gebyr: 1,45 kr. + 0,1% af varekøbet DKK
e-Dankort. Gebyr: 1,45 kr. + 0,10% af varekøbet DKK
Danske kreditkort. Gebyr: 1,25% af varekøbet DKK
Udenlandske kreditkort. Gebyr: 3,75% varekøbet DKK

Ved køb med betalingskort trækkes beløbet først fra kortholders konto, når varen afsendes fra Farstrup Comfort Center.
Af sikkerhedsmæssige årsager hæves beløbet dog straks ved større bestillinger såsom stole, senge og andre varer, der skal bestilles specielt hjem.

Levering

Bestilling inden kl. 10.00 vil blive leveret efter 1-4 hverdage såfremt varen er på lager. Leveringsomkostningerne fremgår ved bestilling og på fakturaen. I tilfælde af forsinket levering, bedes du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at rette op på fejlen.

I tilfælde af udgåede varer vil kunden straks blive underrettet herom og evt. indbetalte beløb vil straks blive tilbageført.

Reklamation

Farstrup Comfort Center yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamationsretten gælder kun brugsting og ikke fødevarer.

Ved reklamation skal faktura fremvises til Farstrup Comfort Center.

Eventuel reklamation over fejl og mangler på leverede produkter skal meddeles til Farstrup Comfort Center i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen for at være gældende.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Farstrup Comfort Center.

Farstrup Comfort Center dækker ikke følgeskader på tilsluttet tilbehør og/eller indirekte tab så som tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, datatab, installationsomkostninger og lign.

Julegaver 2018

Vi bytter julegaver til og med d. 15. januar 2019.

Returret / Fortrydelsesret

Skulle du fortryde dit køb indenfor 14 dage fra modtagelsestidspunktet, tilbagebetaler vi hele ordrens værdi, dog ikke de fragtomkostninger du måtte have i forbindelse med returneringen. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Hjembestilte varer tages dog ikke retur.

Ved returnering bedes du bruge leveringsmetode tilsvarende den hvormed varen blev leveret til dig. Varen skal emballeres forsvarligt og sendes sammen med en kopi af fakturaen. Venligst tydeligt anfør, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker at få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Der kan returneres ved benyttelse af Post Danmarks pakkepost eller ved aflevering i vores butik i Aarhus. Når returneringen er modtaget og godkendt, returneres det betalte beløb via bankoverførsel. Returneringen godkendes ikke, hvis varen eller emballagen er i forringet stand eller hvis varen har været i brug.

Returneringsadresse:

Farstrup Comfort Center
Silkeborgvej 39
8000 Aarhus C

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer købt i vores butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer

Farstrup Comfort Center forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug

Misbrug af vores webshop medfører politianmeldelse.

Links

www.betaling.dk – PBS
www.forbrugersikkerhed.dk – FDIH / Forbrugerrådet
www.forbrug.dk – Forbrugerstyrelsen
www.fbr.dk – ForbrugerrådetEr du i tvivl

I tilfælde af tvivlsspørgsmål bedes du kontakte butikken. Se hvordan her