Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Hvilestole & Otiumstole

Her ser du de forskellige Comfort hvilestole og otiumstole. Der er mange muligheder for valg af træfarve, polstring og andre personlige ønsker. F.eks. er der 10 forskellige træfarver og et hav af forskellige stof- og læderfarver. Valget er dit - hvad vi ikke har, det skaffer vi!  Mennesker er ikke ens og stiller derfor forskellige krav. Hos Farstrup Comfort Center går vi meget op i, at stolen skal passe til den, der bruger den. Derfor tilbyder vi hvilestole og otiumsstole tilrettet den enkelte person. Hertil tilbyder vi tilrettet højde på ryglæn, individuel sædehøjde / sædedybde, ændring af siddevinkel, ekstra lændestøtte samt tilpassede nakkepuder. Hos Farstrup Comfor Center er du altså sikret farstrup stole, der støtter de rigtige steder, om det er en hvilestol, otiumstole eller en comfort stol så kan du helt sikkert finde en der passer til dig eller din nærmeste. 

Så hvis du er på udkig efter en unik farstrup stol, hvilestol eller otiumstol i et stilrent design, kan du finde den her. Vores farstrup stole indebærer hvilestole og otiumstole af høj kvalitet og holdbarhed. hver eneste stol er bygget med det formål at øge livskvaliteten for brugeren. 

For nærmere information bedes du kontakte butikken - se hvordan under Kontakt.

OBS: Har du ikke mulighed for at komme ned i butikken eller bestille en stol online, kan du ringe efter stolebussen, stolebussen kører landet rundt med stole du helt gratis kan prøve. Læs mere om stolebussen her: 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Farstrup hvilestol model Århus

Model Århus er Farstrups billigste hvilestol, men selvom der er skåret ned på prisen, er der stadig garanti for det kendetegnende gode håndværk og stilrene design. Denne model fås i 5 betrækfarver og 10 træfarver. Sædehøjden kan individuelt tilpasses. Ønsker du et større udvalg af farver eller anden individuel tilpasning, bedes du kigge på disse stole. På billederne ses model Århus med automatisk nakkestøtte med nakkepude model: 774. Der kan for et tillæg på DKK 1.999,00 medkøbes en skammel til hvilestolen. NB. Skammel kan ikke købes individuelt for 1.999 kr.
Fra kr 6495,00

Farstrup Cantate hvilestol

Cantate er en hvilestol med fantastisk siddekomfort. Den bløde og indbydende stol er garant for vedvarende glæde. Gedigent håndværk sørger samtidig også for, at det er en yderst solid stol. Armlænerne giver god støtte og et fast greb, når man skal til og fra stolen - disse fås også polstret fra en merpris på DKK 1.105,00 Ligesom det er tilfældet med alle Farstrups andre modeller, er der mulighed for at tilføje alle tænkelige individuelle egenskaber til hvilestolen. F.eks. kan sædet ændres i dybde og højde, ligesom der kan gives en ekstra støtte til både nakke, ryg og læn, hvis der er behov for dette. På billederne ses Cantate model: 6010 med nakkestøtte i nakkepuden model: 775. Derudover kan der for en merpris fra DKK 3.880,00 erhverves en skammel. Der er også mulighed for at tilpasse hvilestolen i andre farver, både hvad angår stel og polstring. Bl.a. kan du for en pris på DKK 1.930,00 gøre stolen ekstra stilet med et stel i egetræ. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 13240,00

Farstrup Casa hvilestol

Er du ude efter et klassisk design og et solidt stykke håndværk, så er Casa den model du må have. Med denne model kan du få en glimrende hvilestol, men også en komplet indretning. Casa fås nemlig også som sofa. Altså kan du med Casa indrette en stilfuld stue. Der er også mulighed for at matche din eventuelt eksisterende indretning. Farstrup udbyder nemlig et enormt udvalg af kvalitetsstoffer, læder og træfarver, så både stel og polstring kan komme til at passe perfekt ind. På billederne ses Casa model: 5197 med automatisk nakkestøtte med nakkepude model: 771. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.525,00 tilkøbes en skammel til hvilestolen. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 10525,00

Farstrup Plus 5060 hvilestol

Denne Plus stol skiller sig ud fra de andre i serien, ved at have en indbygget fodhviler. Læn dig tilbage og lad fodhvileren løfte benene stille op, til den er i den perfekte stilling. Mod et tillæg på DKK 5.825,00 fås denne model også med et 2-motorsystem, så ryggen og fodhvileren kan styres med motor hver for sig. Med denne løsning får du altså en stol, der gør alt arbejdet, når du vil både til og fra din foretrukne hvileposition. Dét er kvalitet - både for krop og sjæl. Ligeledes kan stolen tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Og ligesom tilfældet er ved de andre Plus-modeller, har du med denne stol muligheden for at tilføje en sofagruppe i samme lette design. Se vores udvalg af Plus sofaer her. På billederne ses Plus model: 5060 med automatisk nakkestøtte med nakkepude model: 775. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 15680,00

Farstrup Plus 5980 hvilestol

Denne udgave af Plus-serien er en drejestol, men den har det samme lette og stilede design. Vi har at gøre med en meget enkel stol, men den giver dig stadig mange muligheder for at sætte dit personlige præg. Samtidig er der, som ved Farstrups andre produkter, garanti for kvalitet og vedvarende glæde hos dig. Stolen kan tilpasses dine behov for udseende og støtte, så siddekomforten bliver perfekt for netop dig. Men da Plus også findes som sofa, har du med denne serie også mulighed for at få en stue der matcher perfekt. Se vores udvalg af Plus sofaer. På billederne ses Plus model: 5980 med nakkepude model: 775. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.435,00 med købes en skammel til hvilestolen ( på ben ). Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 14415,00

Farstrup Plus 6910 hvilestol

Modellen Plus er den du må have, hvis du har et ønske om en hvilestol i et let og stilet design. Med denne model træder du ind i en verden af plusser. Der er med andre ord tid til forkælelse, med en frihed til at vælge præcis det du har lyst til. F.eks. kan der mod tillæg tilføjes lukkede sider på stolen samt armpolstring. Derudover kan selve stolen tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Men da Plus også findes som sofa, har du med denne model også mulighed for at ensrette hele stuen! Se vores udvalg af Plus sofaer. I Plus-serien har du også mulighed for at tilvælge et endnu mere stilrent stel i egetræ. Hertil kommer et tillæg på DKK 1.925,00 På billederne ses Plus model: 6910 og 5900 med automatisk nakkestøtte med nakkepude model: 774. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.435,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken mod et tillæg på DKK 730,00 også fås i egetræ. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 10320,00

Farstrup Scala hvilestol

Med hvilestolen Scala får du komfort i højsædet. Med mange timer i den behagelige stol, vil den uden tvivl sprede glæde i hverdagen. Du har med Scala en unik chance for at skabe dig en stilren stue, da Farstrup udbyder sofaer i samme serie - altså med det samme snit og design. Se vores udvalg her. Ligesom Farstrups andre modeller kan vi med Scala tilbyde dig yderligere tilpasning i siddekomforten. Sædedybden, rygstøtte osv. kan tilpasses netop dine behov. Derudover har du også mulighed for at slippe den indre designer løs og vælge præcis den kombination af polstringsstof og stelfarve du ønsker. Som billederne viser, kan der tilkøbes en skammel til en pris fra DKK 3.875,00. Du kan også vælge hele Scala-serien i egetræ mod tillæg 1.935,00 kr. På billederne ses Scala også med nakkepude model: 775. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 11480,00

Farstrup Viva 6760 hvilestol

NYHED. Farstrup har her udviklet en ny modelserie med navnet Viva. Det moderne og tidsløse design er med denne model vægtet højt. En formspændt egeplade skaber et indtryk af helhed og giver hvilestolen stilede kurver. Denne egeplade fås i 4 forskellige farver. Derudover er der rig mulighed for at sætte sit eget præg på stolen, når det gælder polstringen. Sidste variabel er hvilestolens fod. Her står valget mellem et forkromet understel, en drejesokkel med børstede stålben eller en drejesokkel i egetræ. Viva er ligesom Farstrups andre modeller udstyrret med bl.a. en stabil polstret ryg, som giver korrekt ergonomisk støtte og en fantastisk siddekomfort. Derudover er der mulighed for tilpasse ergonomien så den passer til den individuelle bruger. På billederne ses Viva model: 6760. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.510,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken også er udformet i eg. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 9970,00

Farstrup Viva 6770 hvilestol

NYHED. Farstrup har her udviklet en ny modelserie med navnet Viva. Det banebrydende og tidsløse design er med denne model vægtet højt. En formspændt egeplade, som fås i 4 forskellige farver, skaber et indtryk af helhed og giver hvilestolen stilede kurver. Polstringen fås i et hav af forskellige mønstre og farver. Derudover kan hvilestolens nederste del være enten et forkromet stel, en drejesokkel med børstede stålben eller en drejesokkel i egetræ. Viva er ligesom Farstrups andre modeller udstyrret med bl.a. en stabil polstret ryg, som giver korrekt ergonomisk støtte og en fantastisk siddekomfort. Derudover er der mulighed for tilpasse ergonomien så den passer til den individuelle bruger. Den høje ryg giver optimal støtte helt nede fra lænden og op til nakken. På billederne ses Viva model: 6770. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.510,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken også er udformet i eg. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 12200,00

Farstrup Viva 6780 hvilestol

NYHED. Viva er den nyeste modelserie fra Farstrup. Et banebrydende og moderne design er i højsædet - her med en todelt ryg. En formspændt egeplade, som fås i 4 forskellige farver, skaber et indtryk af helhed og giver hvilestolen stilede kurver. Et bredt udvalg af kvalitetsstoffer giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på stolen. Derudover kan hvilestolens nederste del være enten et forkromet stel, en drejesokkel med børstede stålben eller en drejesokkel i egetræ. Viva er ligesom Farstrups andre modeller udstyrret med bl.a. en stabil polstret ryg, som giver korrekt ergonomisk støtte og en fantastisk siddekomfort. Derudover er der mulighed for tilpasse ergonomien så den passer til den individuelle bruger. Den høje todelte ryg giver optimal støtte helt nede fra lænden og op til nakken. På billederne ses Viva model: 6780. Som det også ses, kan der for en merpris fra DKK 3.510,00 medkøbes en skammel til hvilestolen, hvilken også er udformet i eg. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 12200,00

Farstrup plus 5920

Modellen Plus er den du må have, hvis du har et ønske om en hvilestol i et let og stilet design. Med denne model træder du ind i en verden af plusser. Der er med andre ord tid til forkælelse, med en frihed til at vælge præcis det du har lyst til. F.eks. kan der mod tillæg tilføjes lukkede sider på stolen samt armpolstring. Derudover kan selve stolen tilpasses dine behov for udseende og støtte, ligesom ved Farstrups andre modeller. Men da Plus også findes som sofa, har du med denne model også mulighed for at ensrette hele stuen! Se vores udvalg af Plus sofaer. I Plus-serien har du også mulighed for at tilvælge et endnu mere stilrent stel i egetræ. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud på en hvilestol der passer til netop dine behov. Vi kommer gerne ud med vores stolebus. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 10045,00

Farstrup Edge Hvilestol

Modellen Edge er Farstrup Comforts nyeste hvilestol, med stilrent design og god komfort. Træets egenskaber og struktur fremhæves med den skarpe udformning, og fås både i lækkert egetræ, samt bøgetræ. Som det er tilfældet med alle Farstrups modeller, er der mulighed for at tilføje alle tænkelige individuelle egenskaber til hvilestolen. F.eks. kan sædet ændres i dybde og højde, ligesom der kan gives en ekstra støtte til både nakke, ryg og lænd, hvis der er behov for dette. Det er også muligt at tilkøbe den lækre fodskammel til 3.435 kr.
Fra kr 10320,00