Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Boxmadrasser

En Jensen boxmadras er den gode og billige løsning, hvor kvalitet og god liggekomfort dog stadig er i højsædet. Sengene har stadig Jensens velkendte fjedersystem Aloy®, som giver overfladeblødhed i hele boxmadrassen, men samtidig fastere støtte i zonerne hvor kroppen synker mest ned.

Sengene kan ved første øjekast se temmelig ens ud. Man får dog, hvad man betaler for - de dyrere modeller har f.eks. længere fjedere og er dermed mere komfortable. Der er også små forskelle i designet. 

Alle Jensen boxmadrasser kan leveres i det elegante Nordic Seamless design, som er vist på alle varianternes første billede. Kontakt butikken for nærmere information om og pris på Nordic Seamless. 

Tilbehør som borde, gavle og lamper kan findes her.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen Diplomat boxmadras

I kombination af specielt udvalgte materialer opstod serien Diplomat og dermed også denne boxmadras. Sengen har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen.
kr 11537,00 kr 7499,00

Jensen Ambassadør boxmadras

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996; den holder fortsat stand og har udviklet sig med årene. I dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Boxmadrassen er opbygget af de såkaldte Aloy pocketfjedre på 12,5 cm.
kr 13845,00 kr 8999,00

Koster Boksmadras

Koster er Carpe Diem Beds basismodel med alle de egenskaber, der kendetegner deres senge – den fantastiske smidighed, det fine håndværk og den patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Koster er håndbygget af erfarne håndværkere med materialer af højeste kvalitet. Når du vælger Koster, får du en smuk, komfortabel og økonomisk overkommelig seng, hvor du vil vågne veludhvilet i mange år fremover. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 19369,00 kr 15495,20

Malö Boksmadras

Carpe Diem Beds mest populære rammeseng Malö har en ekstra høj fjederdybde, som giver dig næsten samme fornemmelse som i en kontinentalseng, en følelse af vægtløshed. Uanset hvordan du ligger i Malö, så tilpasser madrassen sig efter din krop. Det er det unikke og fleksible Carpe Diem Beds Contour Pocket System, der aflæser din krops konturer og former sig efter, hvordan du ligger. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 20619,00 kr 16495,20

Jensen Prestige boxmadras

I jagten efter innovationer, nye løsninger og materialer, for at udvikle optimal liggekomfort, opstod serien Prestige og dermed også denne boxmadras. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med de såkaldte Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 16922,00 kr 10999,00

Jensen Supreme boxmadras

Supreme er lig med topkvalitet. Serien udsprang af tanken om at selv det allerbedste kan blive bedre. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, som er af utrolig høj standard. Supreme er opbygget med de såkaldte Aloy pocketfjedre på 14 cm. Polstringen er i Innergetic Latex, med jersey-stretch, som skaber en liggekomfort der må opleves.
kr 23075,00 kr 14999,00

Comfort boksmadras

DANSK TOPKVALITET Madrassen har pocketfjedre med 5-zonesystem, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Prisen inkluderer stålben og topmadras med latex eller visco trykaflastende skum. Fås i medium eller fast hårdhed og der kan vælges mellem sort eller gråt betræk. Har du yderligere spørgsmål vedrørende levering eller til sengen generelt, er du også velkommen til at kontakte butikken. Fås i størrelserne 90 x 200 cm, 140 x 200 cm og 180 x 200 cm.
kr 15998,00 kr 6999,00