Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Boxmadrasser

En Jensen boxmadras er den gode og billige løsning, hvor kvalitet og god liggekomfort dog stadig er i højsædet. Sengene har stadig Jensens velkendte fjedersystem Aloy®, som giver overfladeblødhed i hele boxmadrassen, men samtidig fastere støtte i zonerne hvor kroppen synker mest ned.

Sengene kan ved første øjekast se temmelig ens ud. Man får dog, hvad man betaler for - de dyrere modeller har f.eks. længere fjedere og er dermed mere komfortable. Der er også små forskelle i designet. 

Alle Jensen boxmadrasser kan leveres i det elegante Nordic Seamless design, som er vist på alle varianternes første billede. Kontakt butikken for nærmere information om og pris på Nordic Seamless. 

Tilbehør som borde, gavle og lamper kan findes her.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen Diplomat boxmadras

I kombination af specielt udvalgte materialer opstod serien Diplomat og dermed også denne boxmadras. Sengen har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen.
kr 9998,00 kr 6999,06

Jensen Ambassadør boxmadras

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996; den holder fortsat stand og har udviklet sig med årene. I dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Boxmadrassen er opbygget af de såkaldte Aloy pocketfjedre på 12,5 cm.
kr 11998,00 kr 8399,06

Jensen Prestige boxmadras

I jagten efter innovationer, nye løsninger og materialer, for at udvikle optimal liggekomfort, opstod serien Prestige og dermed også denne boxmadras. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med de såkaldte Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 14665,00 kr 10265,73

Jensen Supreme boxmadras

Supreme er lig med topkvalitet. Serien udsprang af tanken om at selv det allerbedste kan blive bedre. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, som er af utrolig høj standard. Supreme er opbygget med de såkaldte Aloy pocketfjedre på 14 cm. Polstringen er i Innergetic Latex, med jersey-stretch, som skaber en liggekomfort der må opleves.
kr 19998,00 kr 13999,06

Dansk Topkvalitet

BOKSMADRAS 2 stk. 90 x 200 cm. Kraftige multipocket fjedre. Ink. tyk latex topmadras og ben. Fås også som enkelt boksmadras i størrelserne 90 x 200 cm og 140 x 200 cm.
kr 15998,00 kr 6999,00