Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Elevationssenge

Med en Jensen elevationsseng får sengen en helt ny funktion, og giver dig flere muligheder til velbehag. Hvorfor ikke se søndagsfilmen fra din elevationsseng, i stedet for i sofaen i stuen? I tillæg har den også det såkaldte Pocket on Pocket Technology.

Herunder ser du vores store udvalg. Vi har senge til enhver pengepung.

Tilbehør som borde, gavle og lamper kan findes her.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen elevationsseng Dream m/Diplomat

Dream er basismodellen i Jensens udvalg af elevationssenge. Sengen styres med et enkelt tryk via fjernbetjeningen eller smartphone. Elevationssengen leveres med en Diplomat madras, som har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem på 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen.
kr 14665,00 kr 10999,00

Jensen elevationsseng Dream m/Ambassadør

Dream er basismodellen i Jensens udvalg af elevationssenge. Den har en ekstra høj ramme, hvilket giver et eksklusivt udseende. Sengen styres med et enkelt tryk via fjernbetjeningen eller smartphone. Elevationssengen leveres med en Ambassadør madras, som har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Madrassen er opbygget af Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm.
kr 16665,00 kr 12499,00

Jensen elevationsseng Dream m/Prestige

Dream er basismodellen i Jensens udvalg af elevationssenge. Sengen styres med et enkelt tryk via fjernbetjeningen eller smartphone. Elevationssengen leveres med en Prestige madras, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 19999,00 kr 14999,00

Jensen Elevationsseng Aqtive I m/Diplomat

Dette er en Aqtive I elevationsseng med en Diplomatmadras, som har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Aqtive I har en stærk motor med nødsænkefunktion. Den vendbare madras er fæstet til den polstrede lave underramme. En lynlås gør det nemt og enkelt at vende madrassen.
kr 16665,00 kr 12499,00

Jensen elevationsseng Aqtive I m/Ambassadør

Dette er en Aqtive I elevationsseng med en Ambassadørmadras, som har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Den vendbare madras er opbygget af de såkaldte Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm - en lynlås gør det nemt og enkelt at vende madrassen. Aqtive I har en stærk motor med nødsænkefunktion.
kr 19999,00 kr 14999,00

Jensen elevationsseng Aqtive I m/Prestige

Dette er en Aqtive I elevationsseng med en Prestige madras, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 24665,00 kr 18499,00

Jensen elevationsseng Aqtive II m/Diplomat

Aqtive II er elegant og et vældigt eksklusivt møbel. Den er dobbeltfjedrende med fjedersystem både i bunden og den vendbare madras, som i dette tilfælde er Diplomat, hvilken har Jensens originale zoneinddelte Sense pocket fjedersystem 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen.
kr 23332,00 kr 17499,00

Jensen elevationsseng Aqtive II m/Ambassadør

Aqtive II er et elegant og vældigt eksklusivt møbel. Den er dobbeltfjedrende med fjedersystem både i bunden og den vendbare madras, som i dette tilfælde er en Ambassadørmadras, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Madrassen er opbygget af Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm.
kr 26665,00 kr 19999,00

Jensen elevationsseng Aqtive II m/Prestige

Aqtive II er et elegant og vældigt eksklusivt møbel. Den er dobbeltfjedrende med fjedersystem både i bunden og den vendbare madras, som i dette tilfælde er af modellen Prestige, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm.
kr 29999,00 kr 22499,00

Jensen elevationsseng Aqtive I m/Supreme

Aqtive I er et elegant og vældigt eksklusivt møbel. Den er dobbeltfjedrende med fjedersystem både i bunden og den vendbare madras, som i dette tilfælde er af modellen Supreme, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, som er af utrolig høj standard. Supreme er opbygget med de såkaldte Aloy® pocketfjedre på 14 cm. Polstringen er i Innergetic® Latex, med jersey-stretch, som skaber en liggekomfort der må opleves.
kr 28665,00 kr 21499,00

Jensen elevationsseng Aqtive II m/Supreme

Aqtive II er et elegant og vældigt eksklusivt møbel. Den er dobbeltfjedrende med fjedersystem både i bunden og den vendbare madras, som i dette tilfælde er af modellen Supreme, hvilken har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, som er af utrolig høj standard. Supreme er opbygget med de såkaldte Aloy® pocketfjedre på 14 cm. Polstringen er i Innergetic® Latex, med jersey-stretch, som skaber en liggekomfort der må opleves.
kr 34665,00 kr 25999,00

Comfort elevationsseng

Comfort elevationsseng i rigtig god kvalitet. Den indeholder et funktionelt, trinløst system med de mest nødvendige funktioner. Madrassen har pocketfjedre med 5-zonesystem, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Prisen inkluderer stålben og topmadras med latex eller visco trykaflastende skum. Fås i medium eller fast hårdhed og der kan vælges mellem sort eller gråt betræk. Har du yderligere spørgsmål vedrørende levering eller til sengen generelt, er du også velkommen til at kontakte butikken.
kr 10498,00 kr 5999,00