Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
SoftLine II er en topmadras med mange egenskaber. SoftLine II har indlæg af Cellex XO på 6,5 cm, som har en riflet side og en jævn side, hvilket gør topmadrassen tosidig - den riflede side opleves blød, mens den jævne side opleves mere fast. Cellex XO har også gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine II indeholder Lyocell med Sensity som holder sengen ”mere frisk”, tørrere og mere hygiejnisk. Topmadrassens højde: 9 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Lagerføres kun i str. 90x200 cm + 180x200 cm.
Producent: Jensen Senge
  • *
kr 4073,00
kr 2647,45
Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser
  • Dårlig
  • Fremragende
Kunder der har købt denne vare købte også

Jensen Ambassadør madras

Jensen Ambassadør har været på toppen i mere end 15 år og har udviklet sig med tiden. I dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Madrassen her har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Madrassen er opbygget af de såkaldte Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm. Ambassadør leveres i eksklusive tekstiler fra den kendte danske tekstilleverandør Gabriel. Madrassen leveres ikke med topmadras, som det ellers fremgår af billedet. Ønsker du også en topmadras, kan du bestille en her. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din madras, når du bestiller her på hjemmesiden. Ønsker du en madras med en bredde på 160 cm eller mere, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de kassetter madrassen i så fald bliver opbygget af. Selvom madrassen skulle bestå af to kassetter er disse stadigt samlet i et betræk og fungerer dermed som en kontinentalmadras uden fordybninger. Har du brug et specielt mål på din madras eller bare brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte butikken via telefon eller mail. Forespørg om leveringstid.
kr 9134,00 kr 5937,10

CPH Living Kuvertlagner

Vores kuvertlagner fra CPH LIVING fås i et hav af farver. Når du bestiller her på siden, kan du vælge mellem de 16 farver som ses til venstre. Rækkefølgen i farvelisten herunder er den samme som billederne til venstre, hvis du skulle komme i tvivl. Vores lagner er i 100% bomuld, med en fin vævning ud over det sædvanlige. Alle størrelser og farver er på lager, så ved bestilling her på siden, kan du forvente en kort leveringstid. Kan du ikke finde en speciel størrelse bedes du prøve at kigge her.
kr 269,00