Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Kaagaard

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Kaagaard Gavlplader

Kaagaard har her udviklet en klassisk sengegavl, bestående af to væghængte plader. Kaagaard A/S er et dansk firma, som har arbejdet med møbler siden 1960. Altså får du møbler, der er produceret i Danmark, af god kvalitet og solidt håndværk. Bemærk at gavlpladerne er uden sengeramme. Forespørg om leveringstid.
kr 789,00

Kaagaard Natbord 110

Natbord model 110 fra danske Kaagaard har hylde og skuffe. Det stilrene natbord fås i 5 forskellige farver. Størrelse: B50 x H50 x D37 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1189,00

Kaagaard Natbord m/hjul

Et flot, stilrent og særdeles praktisk natbord, fra danske Kaagaard, med hjul. Natbordet fås i 5 forskellige farver. Størrelse: B50 x H56 x D37 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1729,00

Kaagaard Natbord væghængt

Kaagaard har udviklet dette flotte og stilrene natbord, som kan hænges hvor det passer bedst. Natbordet fås i 5 forskellige farver. Størrelse: B50 x H39 x D37 cm. Forespørg om leveringstid.
kr 1379,00

Kaagaard sengegavl 441

Kaagaard har her udviklet en klassisk og enkel gavl som ophænges på væggen. Kaagaard A/S er et dansk firma, som har arbejdet med møbler siden 1960. Altså får du møbler, der er produceret i Danmark, af god kvalitet og solidt håndværk. Forespørg om leveringstid.
kr 979,00

Kaagaard Sengeramme 422

Flot, enkel og stilren sengeramme fra danske Kaagaard. Her på siden fås sengerammen i hvid, bøg, brunbejdset og ubehandlet eg. Bemærk at sengerammen er uden bund eller madrasser. Målene som kan vælges herunder gælder for madrassen, der lægges i sengerammen - ved at lægge 7 cm til længden og bredden får du ydermålene på rammen. Forespørg om leveringstid.
kr 2689,00

Kaagaard Sengeramme 380

Flot, enkel og stilren sengeramme fra danske Kaagaard til en god pris. Her på siden fås sengerammen i hvid, bøg, brunbejdset, eg ubehandlet og sort. Bemærk at sengerammen er uden bund eller madrasser. Målene som kan vælges herunder gælder for madrassen, der lægges i sengerammen - ved at lægge 7 cm til længden og bredden får du ydermålene på rammen. Forespørg om leveringstid.
kr 1989,00