Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Kontinentalsenge

Her ser du vores udvalg af kontinentalsenge, hvor liggekomforten er i top med Jensen Pocket on Pocket Technology. Kontinentalsengene har dobbelt madrasser med op til tre individuelle fjedersystemer. Vores kontinentale madrasser har hele liggeflader uden hårde kanter i midten, men teknologien giver alligevel mulighed for individuel valg af hårdhedsgrad, da madrassen består af to såkaldte kassetter.

Tilbehør som borde, gavle og lamper kan findes her.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen kontinentalseng m/ambassadør

Jensen Ambassadør er en god gammel kending. Serien har holdt stand siden 1996 - i dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Sengen er opbygget af Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende. Ambassadør leveres i eksklusive tekstiler fra den kendte danske tekstilleverandør Gabriel. Det glatte, elegante stof findes i farverne beige, chocolate, dark grey og natur - se billeder af de fire farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Bestilles sengen her på hjemmesiden, leveres den med 10 cm standard ben i aluminium og med topmadrassen SoftLine I. Ønskes andet - f.eks. træben eller topmadrasserne SoftLine II eller SoftLine III, bedes du kontakte butikken. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din seng, når du bestiller her på hjemmesiden. Den øverste madras er opbygget af to kassetter, hvilket giver mulighed for individuel hårdhedsgrad. Selvom madrassen består af to dele, er den som helhed stadig jævn og uden hårde kanter. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til liggekomforten ved at give dig mulighed for at gøre sengen hårdere eller blødere med et enkelt klik på fjernbetjeningen. Forespørg om leveringstid.
kr 29331,00 kr 21998,00

Jensen kontinentalseng m/diplomat

Dette er Diplomat seriens kontinentalseng - her finder du ægte Jensen liggekomfort. Sengen har Jensens originale Sense pocketsystem på 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Ligeledes er der også et 12,5 cm pocketfjedresystem i den kraftige underramme, som har indfalserede lameller og er 100% dobbeltfjedrende. Madrassens toplag har stretch i alle retninger, hvilket fremhæver fjedersystemets støtte. Diplomat leveres i farverne anthracite, beige og natur - se billeder af de tre farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Bestilles sengen her på hjemmesiden, leveres den med 10 cm standard ben i aluminium og med topmadrassen SoftLine I. Ønskes andet - f.eks. topmadrasserne SoftLine II eller SoftLine III eller en anden type ben, bedes du kontakte butikken. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din seng, når du bestiller her på hjemmesiden. Den kontinentale madras består af to kassetter, så hårdheden kan tilpasses individuelt. Selvom madrassen består af to dele, er liggefladen plan og uden hårde kanter eller fordybninger. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til liggekomforten ved at give dig mulighed for at gøre sengen hårdere eller blødere med et enkelt klik på fjernbetjeningen. Lagerføres kun i farven anthracite.
kr 23997,00 kr 17998,00

Jensen kontinentalseng m/prestige

Prestige er en serie opstået i jagten efter optimal liggekomfort, med nye innovationer, løsninger og materialer. Sengen her har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy® pocketfjedre på 14 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende. Prestige er udformet i et moderne design, og leveres i eksklusive møbelstoffer fra Beaulieu i farverne anthracite, beige, brown og natur - se billeder af de fire farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Sengen har dobbelt syninger med broderet logo på den nedre forkant. Bestilles sengen her på hjemmesiden, leveres den med 10 cm standard ben i aluminium og med topmadrassen SoftLine I. Ønskes andet - f.eks. træben, polerede metalben eller topmadrasserne SoftLine II eller SoftLine III, bedes du kontakte butikken. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din seng, når du bestiller her på hjemmesiden. Den kontinentale madras er opbygget af to kassetter, hvilket giver mulighed for individuel hårdhedsgrad. Selvom madrassen består af to dele, er den som helhed stadig jævn og uden hårde kanter eller fordybninger. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til liggekomforten ved at give dig mulighed for at gøre sengen hårdere eller blødere med et enkelt klik på fjernbetjeningen. Forespørg om leveringstid.
kr 37331,00 kr 27998,00

Jensen kontinentalseng m/supreme

Supreme er det bedste af det bedste. I denne serie får du garanti for en kvalitet, du ikke finder mange andre steder. Jensen Supreme er et møbel som findes i 6 forskellige farvealternativer - brilliant black, evening anthracite, forest brown, golden sand, natural beige og oyster grey - se de 6 farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Uldstofferne fra Innvik er specialdesignede for netop Supreme. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, som er af utrolig høj standard. Supreme er opbygget med de såkaldte Aloy® pocketfjedre på 14 cm. Polstringen er i Innergetic® Latex, med jersey-stretch, som skaber en liggekomfort der må opleves. Bestilles sengen her på hjemmesiden, leveres den med standard ben i aluminium og med topmadrassen SoftLine I. Ønskes andet - f.eks. træben (som på billedet til venstre), polerede metalben, en sokkel i stedet for ben eller topmadrasserne SoftLine II eller SoftLine III, bedes du kontakte butikken. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din seng, når du bestiller her på hjemmesiden. Den kontinentale madras er opbygget af to kassetter, så der er mulighed for individuel hårdhedsgrad. Kassetterne er designet sådan, at madrassen fremstår som en jævn helhed uden fordybninger eller hårde kanter. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til liggekomforten ved at give dig mulighed for at gøre sengen hårdere eller blødere med et enkelt klik på fjernbetjeningen. Forespørg om leveringstid.
kr 46664,00 kr 34998,00

Jensen kontinentalseng m/prestige - DEMO MODEL

OBS - DEMO MODEL! Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte butikken. Størrelsen på sengen måler 180 x 200 cm.
kr 69494,00 kr 34747,00