Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Kontinentalsenge

Her ser du vores udvalg af kontinentalsenge, hvor liggekomforten er i top med Jensen Pocket on Pocket Technology. Kontinentalsengene har dobbelt madrasser med op til tre individuelle fjedersystemer. Vores kontinentale madrasser har hele liggeflader uden hårde kanter i midten, men teknologien giver alligevel mulighed for individuel valg af hårdhedsgrad, da madrassen består af to såkaldte kassetter.

Tilbehør som borde, gavle og lamper kan findes her.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen Kontinentalseng m/Ambassadør

Jensen Ambassadør er en god gammel kending. Serien har holdt stand siden 1996 - i dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Sengen er opbygget af Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende.
kr 29331,00 kr 21999,00

Jensen kontinentalseng m/diplomat

Dette er Diplomat seriens kontinentalseng - her finder du ægte Jensen liggekomfort. Sengen har Jensens originale Sense pocketsystem på 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Ligeledes er der også et 12,5 cm pocketfjedresystem i den kraftige underramme, som har indfalserede lameller og er 100% dobbeltfjedrende. Madrassens toplag har stretch i alle retninger, hvilket fremhæver fjedersystemets støtte.
kr 23997,00 kr 17999,00

Jensen kontinentalseng m/prestige

Prestige er en serie opstået i jagten efter optimal liggekomfort, med nye innovationer, løsninger og materialer. Sengen her har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy® pocketfjedre på 14 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende.
kr 37331,00 kr 27999,00

Jensen kontinentalseng m/supreme

Supreme er det bedste af det bedste. I denne serie får du garanti for en kvalitet, du ikke finder mange andre steder. Jensen Supreme er et møbel som findes i 6 forskellige farvealternativer - brilliant black, evening anthracite, forest brown, golden sand, natural beige og oyster grey - se de 6 farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Uldstofferne fra Innvik er specialdesignede for netop Supreme.
kr 46664,00 kr 34999,00