Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Kontinentalsenge

Her ser du vores udvalg af kontinentalsenge, hvor liggekomforten er i top med Jensen Pocket on Pocket Technology. Kontinentalsengene har dobbelt madrasser med op til tre individuelle fjedersystemer. Vores kontinentale madrasser har hele liggeflader uden hårde kanter i midten, men teknologien giver alligevel mulighed for individuel valg af hårdhedsgrad, da madrassen består af to såkaldte kassetter.

Tilbehør som borde, gavle og lamper kan findes her.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Härmanö Kontinentalseng

Härmanö er Carpe Diem Beds skønne kontinentalseng med separeret fjedersystem og klassiske dobbeltmadrasser. Den er udstyret med det unikke og patenterede Carpe Diem Beds Contour Pocket System, som giver dig mere energi om dagen takket være maksimal sovekomfort og trykaflastning om natten. Med sit stilrene design og sikre udtryk er Härmanö det oplagte valg for den bevidste. Härmanö er passion og harmoni i balance. Härmanö er klædt i et allergivenligt, slidstærkt stof og prydes af eksklusive sengeben i kobbertone. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 25306,00 kr 20244,80

Jensen Kontinentalseng m/Ambassadør

Jensen Ambassadør er en god gammel kending. Serien har holdt stand siden 1996 - i dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Sengen er opbygget af Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende.
kr 33845,00 kr 21999,00

Kornö Kontinentalseng

Kornö er grundmodellen blandt Carpe Diem Beds kontinentalsenge. Det, der gør Kornö så attraktiv, er de separerede fjedersystemer i dobbeltmadrasser, som er grundlaget for en virkelig god sengekomfort. Sengen er udstyret med det patenterede og trykaflastende bundsegment, der vil give dig endnu større sovekomfort. Kornö er designet til at være lige så smuk at se på, som det er behageligt at ligge i, hvor søvnkvaliteten sikrer livskvaliteten. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 22181,00 kr 17744,80

Sandö Kontinentalseng

Sandö er Carpe Diems Beds' mest populære kontinental-seng. Sandö udmærker sig med tre unikt samarbejdende fjedersystemer, der løfter din søvn- og livskvalitet et niveau op. Sandö indeholder det patenterede Carpe Diem Beds Contour System, som i endnu højere grad tager sig af kroppens konturer og fremspring såsom skulder, hofte og balder. Sammen med fjederdybden giver det dig en fornemmelse af vægtløshed, som simpelthen skal opleves. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 34056,00 kr 27244,80

Skaftö Kontinentalseng

Skaftö er Carpe Diem Beds' mest eksklusive kontinentalseng. Takket være den bevægelige midtersektionen i bunden af sengen kan du uanset vægt og højde skabe perfekt harmoni mellem hofte- og skulderområdet på sengens overflade. Skaftö indeholder det patenterede og unikke Carpe Diem Beds Contour Pocket System for maksimal trykaflastning og smidighed. Forespørg om leveringstid. Pris er inkl. Prestige topmadras.
kr 47806,00 kr 38244,80

Jensen kontinentalseng m/diplomat

Dette er Diplomat seriens kontinentalseng - her finder du ægte Jensen liggekomfort. Sengen har Jensens originale Sense pocketsystem på 12,5 cm, med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Ligeledes er der også et 12,5 cm pocketfjedresystem i den kraftige underramme, som har indfalserede lameller og er 100% dobbeltfjedrende. Madrassens toplag har stretch i alle retninger, hvilket fremhæver fjedersystemets støtte.
kr 27691,00 kr 17999,00

Jensen kontinentalseng m/prestige

Prestige er en serie opstået i jagten efter optimal liggekomfort, med nye innovationer, løsninger og materialer. Sengen her har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard. Prestige er opbygget med Aloy® pocketfjedre på 14 cm. Komforten er yderligere forbedret med dobbeltfjedersystem i underrammerne og en ekstra kraftig ramme med indfalsede lameller, som er 100% dobbeltfjedrende.
kr 43075,00 kr 27999,00

Jensen kontinentalseng m/supreme

Supreme er det bedste af det bedste. I denne serie får du garanti for en kvalitet, du ikke finder mange andre steder. Jensen Supreme er et møbel som findes i 6 forskellige farvealternativer - brilliant black, evening anthracite, forest brown, golden sand, natural beige og oyster grey - se de 6 farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Uldstofferne fra Innvik er specialdesignede for netop Supreme.
kr 53845,00 kr 34999,00