Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Madrasser

Her ser du vores udvalg af Jensen madrasser. Disse købes løse - altså uden ben, topmadras, sengebund eller ramme. Har du også brug for noget af dette, kan du kigge på f.eks. vores boxmadrasser eller kontinentalsenge. Du kan også kombinere en af disse madrasser med en af vores sengebunde og topmadrasser. Se vores udvalg af bunde og rammer her og vores udvalg af topmadrasser her.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen Diplomat Madras

Serien Diplomat er garant for ægte Jensen liggekomfort. Madrassen her er opbygget af Jensen originale Sense pocketfjedre på 12,5 cm med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Diplomat leveres i farverne anthracite, beige og natur - se billeder af de tre farver, i nævnte rækkefølge, til venstre. Der følger ikke en topmadras med, som billedet ellers kunne indikere. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din madras, når du bestiller her på hjemmesiden. Ønsker du en madras med en bredde på 160 cm eller mere, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de kassetter madrassen i så fald bliver opbygget af - den er dog stadigt samlet i et stort betræk, uden kløfter eller fordybninger. Har du spørgsmål, brug for et specielt mål på din madras eller bare brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte butikken. Forespørg om leveringstid. Bemærk: der er pristillæg til special elevationsbunde.
kr 6607,00 kr 4295,00

Jensen Ambassadør madras

Jensen Ambassadør har været på toppen i mere end 15 år og har udviklet sig med tiden. I dag er den en af Jensens mest anerkendte produkter. Madrassen her har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Madrassen er opbygget af de såkaldte Aloy® pocketfjedre på 12,5 cm. Ambassadør leveres i eksklusive tekstiler fra den kendte danske tekstilleverandør Gabriel. Madrassen leveres ikke med topmadras, som det ellers fremgår af billedet. Ønsker du også en topmadras, kan du bestille en her. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din madras, når du bestiller her på hjemmesiden. Ønsker du en madras med en bredde på 160 cm eller mere, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de kassetter madrassen i så fald bliver opbygget af. Selvom madrassen skulle bestå af to kassetter er disse stadigt samlet i et betræk og fungerer dermed som en kontinentalmadras uden fordybninger. Har du brug et specielt mål på din madras eller bare brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte butikken via telefon eller mail. Forespørg om leveringstid.
kr 9134,00 kr 5937,00

Jensen Prestige madras

Nyd prestigefyldt liggekomfort med serien Prestige. Denne madras er opbygget med Aloy pocketfjedre på 14 cm, med Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen. Prestige er udformet i et moderne design, og leveres i eksklusive møbelstoffer fra Beaulieu i farverne anthracite, beige, brown og natur - se billeder af de fire farver, i nævnte rækkefølge, til venstre.
kr 13409,00 kr 8716,00

Jensen Supreme vendbar madras

Supreme er lig med topkvalitet. Serien udsprang af tanken om at selv det allerbedste kan blive bedre. Sengen har Jensens originale zonesystem med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, som er af utrolig høj standard. Supreme er opbygget med de såkaldte Aloy pocketfjedre på 16 cm. Polstringen er i Innergetic Latex, med jersey-stretch, som skaber en liggekomfort der må opleves. Derudover er madrassen vendbar. Du kan også vælge hårdhedsgrad og størrelse på din seng, når du bestiller her på hjemmesiden. Ved en seng breddere end 160 cm, bedes du vælge hårdhedsgrad for begge de madrasser sengen i så fald bliver opbygget af. Er du i tvivl om valg af hårdhedsgrad er du altid velkommen til at kontakte butikken for rådgivning. Forespørg om leveringstid.
kr 17490,00 kr 11369,00