Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Madrasskånere

Med en madrasskåner er du med til at forbedre din sengs hygiejne og levetid. En madrasskåner er altså et must at have.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Arctic madrasskåner

Dette er en dejlig og kraftig rullemadras, eller madrasskåner om man vil, i 100% bomuld. Madrasskåneren fra Arctic er i en rigtig fin kvalitet. Skån din seng og få en mere hygiejnisk madras, med længere levetid.
kr 398,00

CPH Living madrasskåner

Dette er en dejlig og let rullemadras, eller madrasskåner om man vil, i 100% bomuld. CPH LIVING madrasskånere fås i mange forskellige størrelser, så ethvert behov kan imødekommes. Materialesammensætning gør denne madrasskåner let og tillader, at den kan tørretumbles. Skån din seng og få en mere hygiejnisk madras, med længere levetid.
kr 259,00

CPH Living madrasskåner - split

Dette er en dejlig og let rullemadras, eller madrasskåner om man vil, i 100% bomuld. En skåner i split er specielt designet til elevationsdobbeltsenge, så de to dele i dobbeltsengen kan stå i hver sin position uden det skaber problemer for den samlede liggeoverflade. Materialesammensætning gør denne madrasskåner let og tillader, at den kan tørretumbles. Skån din seng og få en mere hygiejnisk madras, med længere levetid.
kr 699,00

Carpe Diem Topmadras-skåner

Carpe Diem Beds tilbyder også et Öko-Tex®-godkendt og svanemærket betræk til topmadrassen, der giver ekstra beskyttelse mod pletter. Betrækket til topmadrassen er lavet af BIONIC-FINISH®ECO-imprægneret tekstil, der er åndbart og samtidig smuds-, vand- og fedtafvisende. Madrasbetrækkets fyld er af polyamid, polyester, bomuld og viskose, og det kan vaskes ved 60° C.
kr 1042,00 kr 833,60