Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Persondatapolitik

Indsamling af personlige oplysninger

Farstrup Comfort indsamler alene dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, email-adresse, fødselsdato og lignende oplysninger, når du frivilligt opgiver disse oplysninger til Farstrup Comfort. Farstrup Comfort indsamler kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for at gennemføre en korrekt ordre i vores webshop.

IP-adresse

For at hente en webside på Internettet skal din browser sende information om din internetforbindelses IP-adresse til den server, hvorfra websiden hentes. Således vil Farstrup Comfort i forbindelse med din brug af vores webside modtage informationer om din IP-adresse. I tilknytning til Farstrup Comforts registrering af ovenstående oplysninger forbeholder Farstrup Comfort sig retten til at registrere og sammenknytte IP adressen for den bruger, der benytter websiden og foretager indkøb herpå samt tidspunkterne herfor. Dette sker med henblik på at kunne identificere denne person i tilfælde af, at der foreligger en tvist om det foretagne køb m.v. Derudover vil Farstrup Comfort registrere betalingsoplysninger og lignende oplysninger, som du opgiver i forbindelse med dit brug af websiden.

Persondataloven

Farstrup Comfort indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven og dansk ret i øvrigt. Farstrup Comfort er den primære dataansvarlige efter Persondataloven og kan kontaktes i henhold til kontaktinformationerne angivet nedenfor. Vores behandling af dine personoplysninger sker udelukkende med henblik på varetagelse af vores relationer med dig.

Vidergivelse af oplysninger

Farstrup Comfort videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. Du er berettiget til at få indsigt i og berigtige registrerede personoplysninger i henhold til Persondataloven.

Cookies

Farstrup Comfort kan i visse tilfælde anvende ”cookies” på websiden. Cookies giver os mulighed for at opnå en større forståelse for potentielle områder, der skal forbedres samt løbende at forbedre relevansen af og adgangen til det indhold og de produkter, vi stiller til rådighed. Cookies er små filer, som lagres på din computer. Således gemmes og opbevares informationer fra den computer, der besøger websiden til næste gang, websiden besøges af den samme computer. Som bruger er det muligt selv at vælge, om din browser skal acceptere cookies eller ej. Det er også muligt at slette de cookies, som ligger på din computer.


Har du spørgsmål om vores persondatapolitik, må du gerne sende en mail:
info@farstrup-comfort.dk