Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Pindestole

Keep it simple. En pindestol fra Farstrup - den gode gamle klassiker - er noget af det mest stilrene og enkle der findes. Skab dit eget rum med stemning og liv. Sammensæt farver efter lune, stil og mode. Vi har i alt 7 farver at vælge imellem og ved køb af pindestol her på siden kan du tilkøbe en hynde med skridsikker bagside, se mere under de enkelte stole.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Farstrup Pindestol - Hvid

Den hvide udgave af pindestolen. Du kan i denne stol nyde godt materiale og håndværk. Hvid passer godt ind overalt. Sammensæt den med en eller flere af de andre farver for at skabe kant og kontrast. Ved køb her på siden kan du tilkøbe en hynde i sort mikrofiber med skridsikker bagside. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 1345,00

Farstrup Pindestol - Sort

En kulsort pindestol - den er stilren og tidløs. Sort pynter i ethvert rum. Sammensæt den med en eller flere af de andre farver for at skabe lidt spræl. Nyd også det gode håndværk og materiale. Ved køb her på siden kan du tilkøbe en hynde i sort mikrofiber med skridsikker bagside. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 1345,00

Farstrup Pindestol - Ubehandlet eller lakeret bøg.

En klassiker - vælg mellem ubehandlet bøg, bøg lak eller lysnet bøg lak. Denne yderst stilrene klassiker vil pynte i ethvert rum. Og så er den endda produceret i Danmark - hvilket i sig selv er en kvalitetsgaranti. Ved køb her på siden kan du tilkøbe en hynde i sort mikrofiber med skridsikker bagside. Forespørg om leveringstid.
Fra kr 1345,00