Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Sengebunde og rammer

Her ser du vores udvalg af sengebunde og rammer, som kan købes for sig selv. Her følger ikke madras eller topmadras med - disse må du finde andre steder på siden.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Farstrup comfort lamelbund

Dette er Farstrup comfort center´s luksus rulle-lamelbund. Den består af 20 formspændte lammeller. Bemærk at denne lamelbund er uden ramme - altså kræver den, at din seng har monteret bærelister.
kr 379,00

Farstrup comfort lamelbund m/ fast ramme

Dette er Farstrup comfort center´s luksus lamelbund med fast ramme. Den består af 28 formspændte lameller, hvoraf 5 er justerbare - altså kan du indstille hvor fjedrende bunden skal være.
kr 999,00

Farstrup comfort elevationsbund

Farstrup comfort elevationsbund med ramme i ekstra kraftig kvalitet! Den består af 30 formspændte lammeller samt 2 motorer, så både ryg og ben kan løftes individuelt. Elevationsbunden bygger på et trinløst system og er klar til at blive lagt i en sengeramme.
kr 3999,00

Kaagaard Sengeramme 380

Flot, enkel og stilren sengeramme fra danske Kaagaard til en god pris. Her på siden fås sengerammen i hvid, bøg, brunbejdset, eg ubehandlet og sort. Bemærk at sengerammen er uden bund eller madrasser. Målene som kan vælges herunder gælder for madrassen, der lægges i sengerammen - ved at lægge 7 cm til længden og bredden får du ydermålene på rammen. Forespørg om leveringstid.
kr 1989,00

Kaagaard Sengeramme 422

Flot, enkel og stilren sengeramme fra danske Kaagaard. Her på siden fås sengerammen i hvid, bøg, brunbejdset og ubehandlet eg. Bemærk at sengerammen er uden bund eller madrasser. Målene som kan vælges herunder gælder for madrassen, der lægges i sengerammen - ved at lægge 7 cm til længden og bredden får du ydermålene på rammen. Forespørg om leveringstid.
kr 2689,00

Kaagaard plejeseng 423

Vi er glade for at præsentere endnu en nyhed, som er vores nye plejeseng til hjemmet. Plejesengen består af seng nr. 423 bøg i 90 x 200 cm. inklusiv plejebund. Plejesengen giver kunden mulighed for at stille sengen ved siden af en anden Kaagaard seng, da man ikke kan se forskel, når sengen er kørt helt ned. Kunden vil derfor fortsat have mulighed for at ligge ved siden af ægtefællen i en helt almindelig seng. Plejebunden kan køres trinløst op, så man får madrassen i den højde, der passer til man nemt kommer ud af sengen, og hvis der er behov, kan den køres helt op, så eksempelvis hjemmeplejen eller andre, har den rigtige arbejdsstilling og højde. UDEN MADRESS- find passende madresser her: https://www.farstrup-comfort.dk/madrasser
kr 15300,00 kr 14999,00

Ortopædisk plejebund

Dette er vores ortopædiske plejebund, som kan give hjælp til dig, der har svært ved at komme op af sengen. Plejebunden er godkendt til hjemmeplejen og kan være med til at yde en stor hjælp til både dig og plejepersonalet. Bunden består af 4 elektriske motorer, som løfter hele sengebunden til den optimale liggehøjde for ind- og udstigning. Derudover kan bunden også eleveres i henholdsvis hoved- og fodenden. Max løftehøjde: 35 cm. Bunden har 26 formspændte lameller, hvoraf de 5 i midterzonen er dobbelt justérbare. Ved bestilling her på siden medfølger en Kaagaard sengeramme og 4 ben. Vælg herunder mellem 2 forskellige rammer. Tilbuddet indeholder dog hverken madras eller topmadras - ønsker du at høre en pris på en komplet plejeseng med både bund, ramme og madras bedes du kontakte butikken. Plejebunden er en bestillingsvare, så forvent 2-4 ugers leveringstid, fra bestilling.
kr 14800,00