Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Sengegavle

Med en sengegavl fuldender du din sengs og dit soveværelses udseende. Derudover er der også en række praktiske fordele ved en sengegavl, hvilket gør dem populære som aldrig før. Fx kan den fungere som isolering mod en kold væg.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen sengegavl Fenix

Med denne Fenix hovedgavl har Jensen et lækkert stykke tilbehør til deres senge, hvilke vi også sælger her på siden. Med en sengegavl fuldender du din seng og sætter samtidigt dit eget personlige præg på soveværelset. Sengegavlen er polstret i et af de eksklussive stoffer, som Jensen også polstrer deres senge med. Har du bestilt din seng her på siden, skal du blot vælge hvilken variant du købte herunder (gælder Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme), så leverer vi en gavl i det stof, som din seng er polstret med. Ønsker du blot at købe en gavl, bedes du kontakte butikken for at høre nærmere om polstringsvarianterne. Jensen Fenix er 95 cm høj. Der er dog integreret gevind i bunden af gavlen, så der kan skrues ben på. Vælg ben og deres højde herunder, hvis det kunne have interesse. Forespørg om leveringstid.
kr 7040,00 kr 3999,00

Jensen sengegavl Fenix Plus

Fenix Plus er en ekstra høj hovedgavl fra Jensen. Med en sengegavl fuldender du din seng og sætter samtidigt dit eget personlige præg på soveværelset. Sengegavlen er polstret i et af de eksklussive stoffer, som Jensen også polstrer deres senge med. Har du bestilt din seng her på siden, skal du blot vælge hvilken variant du købte herunder (gælder Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme), så leverer vi en gavl i det stof, som din seng er polstret med. Ønsker du blot at købe en gavl, bedes du kontakte butikken for at høre nærmere om polstringsvarianterne. Jensen Fenix Plus er 125 cm høj. Der er dog integreret gevind i bunden af gavlen, så der kan skrues ben på. Vælg ben og deres højde herunder, hvis det kunne have interesse. Forespørg om leveringstid.
kr 8320,00 kr 6299,00

Jensen sengegavl Fenix Decor

Fenix Decor er en godt polstret hovedgavl fra Jensen i stilrent design. Med en sengegavl fuldender du din seng og sætter samtidigt dit eget personlige præg på soveværelset. Sengegavlen er polstret i et af de eksklussive stoffer, som Jensen også polstrer deres senge med. Har du bestilt din seng her på siden, skal du blot vælge hvilken variant du købte herunder (gælder Ambassadør, Prestige og Supreme), så leverer vi en gavl i det stof, som din seng er polstret med. Ønsker du blot at købe en gavl, bedes du kontakte butikken for at høre nærmere om polstringsvarianterne. Jensen Fenix Decor er 125 cm høj. Der er dog integreret gevind i bunden af gavlen, så der kan skrues ben på. Vælg ben og deres højde herunder, hvis det kunne have interesse. Forespørg om leveringstid.
kr 10400,00 kr 7799,00

Jensen sengegavl Fenix Manor

Fenix Manor er en høj hovedgavl fra Jensen med sidekanter. Med en sengegavl fuldender du din seng og sætter samtidigt dit eget personlige præg på soveværelset. Sengegavlen er polstret i et af de eksklussive stoffer, som Jensen også polstrer deres senge med. Har du bestilt din seng her på siden, skal du blot vælge hvilken variant du købte herunder (gælder Ambassadør, Prestige og Supreme), så leverer vi en gavl i det stof, som din seng er polstret med. Ønsker du blot at købe en gavl, bedes du kontakte butikken for at høre nærmere om polstringsvarianterne. Jensen Fenix Manor er 125 cm høj. Der er dog integreret gevind i bunden af gavlen, så der kan skrues ben på. Vælg ben og deres højde herunder, hvis det kunne have interesse. Forespørg om leveringstid.
kr 10400,00 kr 7799,00

Jensen sengegavl Landscape

Fenix Landscape indgår som en del af Jensens nye Nordic koncept, som byder på stilrent og nytænkende design. Sengegavlen er polstret i et af de eksklussive stoffer, som Jensen også polstrer deres senge med. Har du bestilt din seng her på siden, skal du blot vælge hvilken variant du købte herunder (gælder Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme), så leverer vi en gavl i det stof, som din seng er polstret med. Ønsker du blot at købe en gavl, bedes du kontakte butikken for at høre nærmere om polstringsvarianterne. Jensen Fenix Landscape er 75 cm høj og 80 cm breddere end sengen, hvilket giver et unikt udtryk. Når du vælger sengens bredde herunder, skal du altså være opmærksom på, at gavlen stikker 40 cm ud på hver side. Forespørg om leveringstid.
kr 5600,00 kr 4499,00

Jensen sengegavl Portrait

Fenix Portrait indgår som en del af Jensens nye Nordic koncept, som byder på stilrent og nytænkende design. Sengegavlen er polstret i et af de eksklussive stoffer, som Jensen også polstrer deres senge med. Har du bestilt din seng her på siden, skal du blot vælge hvilken variant du købte herunder (gælder Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme), så leverer vi en gavl i det stof, som din seng er polstret med. Ønsker du blot at købe en gavl, bedes du kontakte butikken for at høre nærmere om polstringsvarianterne. Jensen Fenix Landscape er 120 cm høj og 40 cm breddere end sengen, hvilket giver et unikt udtryk. Når du vælger sengens bredde herunder, skal du altså være opmærksom på, at gavlen stikker 20 cm ud på hver side. Forespørg om leveringstid.
kr 5600,00 kr 4499,00

Kaagaard Gavlplader

Kaagaard har her udviklet en klassisk sengegavl, bestående af to væghængte plader. Kaagaard A/S er et dansk firma, som har arbejdet med møbler siden 1960. Altså får du møbler, der er produceret i Danmark, af god kvalitet og solidt håndværk. Bemærk at gavlpladerne er uden sengeramme. Forespørg om leveringstid.
kr 789,00

Kaagaard sengegavl 441

Kaagaard har her udviklet en klassisk og enkel gavl som ophænges på væggen. Kaagaard A/S er et dansk firma, som har arbejdet med møbler siden 1960. Altså får du møbler, der er produceret i Danmark, af god kvalitet og solidt håndværk. Forespørg om leveringstid.
kr 979,00

Tremmegavl

Dette er vores klassiske tremmegavl i massivt træ. Gavlen står fremragende sammen med vore sengeborde, som fås i samme farver. Sengegavlen kan både stå løst på gulvet eller hænges på væggen. Størrelse: B180 x H110 cm.
kr 2999,00