Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Lamper

Her ser du udvalget af vores stilrene og funktionelle sengelamper.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen Sengelampe

Praktisk læselampe fra Jensen med bevægelige led. Læselampen fæstnes til selve sengen og fungerer til både boksmadrasser og elevationssenge.
kr 2031,00 kr 1320,00

CPH Sengelampe

Denne læselampe fra CPH er særdeles funktionel. Læselampen kan bruges til både boksmadrasser og elevationssenge. Købes den til en elevationsseng, monteres den på den eleverende del af sengen, så den altid følger bevægelsen op og ned. Vælg mellem tre forskellige farver. CPH sengelampe i god kvalitet til sengen med LED lys. Det slanke moderne design giver en elegant løsning, og passer til de fleste sengerammer og elevationsbunde. - Indbygget touchlysdæmper. Lampen husker den sidste valgte lysstyrke. - Højdejusteres i teleskopstangen. - Varm hvidt lys. Lampen er designet i Danmark for CPHLIVING. 5Watt LED lyskilde med mindst 50.000 brændtimer. Vi giver 5 års garanti på lampe og LED lyskilde. Montering af CPH sengelampe tilbydes gratis i hele landet. Du vil blive kontaktet så snart din bestilling er modtaget.
kr 1499,00

Frandsen Ball - pendel

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er pendellen i serien, som passer godt ind i langt de fleste rum, om det er ved køkken- eller sofabordet. Lampen har en diameter på 18 cm og fås i en række forskellige udseender. Overfladen kan både være mat og blank. Derudover findes pendellen i forskellige farver, men den fås også i metallerne messing, krom og kobber. Til venstre ses billeder af de forskellige varianter - først de blanke farver, derefter de matte og sidst metallerne. Ved bestilling her på siden kan du vælge præcis den ønskede model og samtidigt forvente en kort leveringstid
kr 399,00

Frandsen Ball - væglampe

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er væglampen i serien, som med sine mange varianter kan tilpasses ethvert soveværelse. Lampen har en dybde på 15 cm og selve kuglen en diameter på 12 cm. Overfladen kan både være mat og blank. Derudover findes væglampen i forskellige farver, men den fås også i metallerne krom og kobber. Til venstre ses billeder af de forskellige varianter - først de blanke farver, derefter de matte og sidst metallerne. Ved bestilling her på siden kan du vælge præcis den ønskede model og samtidigt forvente en kort leveringstid.
kr 499,00 kr 399,00

Frandsen Ball - gulvlampe II

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er en af de to gulvlamper i serien. Lampen er 130 cm høj. Den fås i fire forskellige farver og derudover også i en kobberversion. Ved bestilling her på siden kan du forvente en kort leveringstid.
kr 1199,00

Frandsen Sixty - gulvlampe

Sort metal gulvlampe, designet af Benny Frandsen. Lampen er 180 cm høj. Tænd/sluk knappen er placeret på ledningen. Ved bestilling her på siden kan du forvente en kort leveringstid.
kr 1599,00

Frandsen Venice - gulvlampe

Klassisk gulvlampe, designet af Benny Frandsen. Lampen er 162 cm høj. Den fås i to forskellige farver - sort og hvid. Ved bestilling her på siden kan du forvente en kort leveringstid.
kr 1599,00

Frandsen Ball - bordlampe

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er bordlampen i serien, hvilken tager sig rigtigt flot ud. Lampen fås i fire forskellige farver og derudover også i en kobberversion. Ved bestilling her på siden kan du forvente en kort leveringstid.
kr 749,00