Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Lamper

Her ser du udvalget af vores stilrene og funktionelle sengelamper.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen Sengelampe

Praktisk læselampe fra Jensen med bevægelige led. Læselampen fæstnes til selve sengen og fungerer til både boksmadrasser og elevationssenge.
kr 2031,00 kr 1320,00

CPH Sengelampe

Denne læselampe fra CPH er særdeles funktionel. Læselampen kan bruges til både boksmadrasser og elevationssenge. Købes den til en elevationsseng, monteres den på den eleverende del af sengen, så den altid følger bevægelsen op og ned. CPH sengelampe i god kvalitet til sengen med LED lys. Det slanke moderne design giver en elegant løsning, og passer til de fleste sengerammer og elevationsbunde. - Indbygget touchlysdæmper. Lampen husker den sidste valgte lysstyrke. - Højdejusteres i teleskopstangen. - Varm hvidt lys. Lampen er designet i Danmark for CPHLIVING. 5Watt LED lyskilde med mindst 50.000 brændtimer. Vi giver 5 års garanti på lampe og LED lyskilde. Montering af CPH sengelampe tilbydes gratis i hele landet. Du vil blive kontaktet så snart din bestilling er modtaget.
kr 1499,00

Frandsen Ball - væglampe

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er væglampen i serien, som med sine mange varianter kan tilpasses ethvert soveværelse. Lampen har en dybde på 15 cm og selve kuglen en diameter på 12 cm. Overfladen kan være mat hvid eller Kobber. Ved bestilling her på siden kan du vælge præcis den ønskede model og samtidigt forvente en kort leveringstid.
kr 499,00 kr 399,00

Frandsen Ball - bordlampe

Benny Frandsen designede i 1968 den første Ball-lampe. Siden har det taget fart og der findes i dag forskellige varianter af den praktiske og stilede lampe. Dette er bordlampen i serien, hvilken tager sig rigtigt flot ud. Lampen fås i en kobberversion. Ved bestilling her på siden kan du forvente en kort leveringstid.
kr 749,00