Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
Silvana Grenat er en lav og blød pude. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider
Producent: Silvana
kr 1199,00
kr 999,00

.

Kunder der har købt denne vare købte også

Silvana skånepudebetræk

Et skånepudebetræk fra Silvana giver dig en renere pude, med længere holdbarhed. Betrækket bruges som et mellemlag under dit primære pudebetræk. Har du et fint sengesæt i f.eks. satin, er dette en god investering, da det fine væv ikke absorberer sved osv. lige så godt som de billigere og mere grove pudebetræk.
kr 249,00

Silvana Saphir pude

Silvana Saphir er en blød pude, med blød latex nakkestøtte og regulerbart fiberfyld i øverste pudedel. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana rejsepude

Silvana rejsepuden er til dig, som gerne vil have din yndlingspude med på farten. Silvana har her udviklet et produkt, som er nemt at tage med på farten. Puden er lille og smart og giver lige den komfort, som man kunne ønske sig. Størrelsen er 38 x 39 cm og den leveres i en praktisk rejsetaske. Ved bestilling her på siden får du puden til en rigtig god pris. Derudover bedes du vælge en af tre varianter, som vi udbyder denne rejsepude i: Emerald har både en medium højde og hårdhed og er specielt god til bredskuldrede mænd. Den har regulerbart fiberfyld og en latex nakkestøtte. Fluorine er en smule højere og mere fast en Emerald. Den har også regulerbart fyld og en fast latex nakkestøtte. Saphir er derimod blødere end Emerald. Også den har regulerbart fyld, men en blød latex nakkestøtte. Betrækket ved alle tre varianter er af økotex-bomuld, som har gode fugtregulerende egenskaber.
kr 499,00