Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Silvana Support Puder

De ergonomiske Silvana Support puder, fås i forskellige højder og hårdheder og du kan derfor finde præcist den pude, som passer bedst til dine behov. Puderne er anbefalet af sundhedskonsulent, læge og tidligere radiodoktor Carsten Vagn Hansen.

Med en Silvana Hovedpude er du garanteret en god nats søvn.

Se vores udvalg af Silvana hovedpuder herunder.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Silvana rejsepude

Silvana rejsepuden er til dig, som gerne vil have din yndlingspude med på farten. Silvana har her udviklet et produkt, som er nemt at tage med på farten. Puden er lille og smart og giver lige den komfort, som man kunne ønske sig. Størrelsen er 38 x 39 cm og den leveres i en praktisk rejsetaske. Ved bestilling her på siden får du puden til en rigtig god pris. Derudover bedes du vælge en af tre varianter, som vi udbyder denne rejsepude i: Emerald har både en medium højde og hårdhed og er specielt god til bredskuldrede mænd. Den har regulerbart fiberfyld og en latex nakkestøtte. Fluorine er en smule højere og mere fast en Emerald. Den har også regulerbart fyld og en fast latex nakkestøtte. Saphir er derimod blødere end Emerald. Også den har regulerbart fyld, men en blød latex nakkestøtte. Betrækket ved alle tre varianter er af økotex-bomuld, som har gode fugtregulerende egenskaber.
kr 499,00

Silvana RELAX MEDIUM pude

Silvana RELAX MEDIUM er en mere fast, allergivenlig pude med en integreret nakkestøtte. Pudens fyld er en blanding af latex stykker og syntetiske fiberkugler. Denne blanding giver en åben struktur og dermed en forbedret evne for ventilation og fugtregulering. Betrækket er 100% højkvalitets bomuld, behandlet med Aegis Premium. Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 599,00

Silvana RELAX SOFT pude

Silvana RELAX SOFT er en blød og allergivenlig pude med miljømæssig påfyldning og en integreret nakkestøtte. Puden bør som andre gode puder, altid rystes godt, og ind i mellem hænges til luftning, for at beholde den gode form og støtte. Betrækket er 100% højkvalitets bomuld, behandlet med Aegis Premium. Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 599,00

Silvana Grenat pude

Silvana Grenat er en lav og blød pude. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Varianta pude

Silvana Varianta er en lav, blød og anti-allergisk pude, som er særligt velegnet til børn eller voksne med behov for at ligge på maven og sove. Puden er med lynlås. Betræk: 100% høj kvalitet bomuld, behandlet med Aegis ® Premium. Fyld: Comforel ® Soft. Ultra bløde Hollow (kugle) fiber. Størrelse: 60x60 cm
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Saphir pude

Silvana Saphir er en blød pude, med blød latex nakkestøtte og regulerbart fiberfyld i øverste pudedel. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Emerald pude

Silvana Saphir er en medium pude, med fast latex nakkestøtte og regulerbart fiberfyld i øverste pudedel. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Fluorine pude

Silvana Fluorine er en medium pude, med fast latex nakkestøtte, dog lidt højere og fastere end Emerald puden. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Cristal pude

Silvana Cristal er en fast pude, med hård latex nakkestøtte og regulerbart fiberfyld i øverste pudedel. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana skånepudebetræk

Et skånepudebetræk fra Silvana giver dig en renere pude, med længere holdbarhed. Betrækket bruges som et mellemlag under dit primære pudebetræk. Har du et fint sengesæt i f.eks. satin, er dette en god investering, da det fine væv ikke absorberer sved osv. lige så godt som de billigere og mere grove pudebetræk.
kr 249,00