Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Silvana

Hos Farstrup Comfort kan du finde de ergonomiske Silvana Support hovedpuder, som findes i forskellige højder og hårdheder der passer netop til dit behov. Derudover forhandler vi hos Farstrup Comfort også deres lækre Silvana dyner. Silvana Support hovedpuder er blandt andet anbefalet af sundhedskonsulent, læge og tidligere radiodoktor Carsten Vagn Hansen. Med Silvana er du garanteret kvalitet og en god nats søvn.

Du opnår den bedste nattesøvn, når du giver dine muskler lov til at slappe af. En god og behagelig seng er selvfølgelig vigtig, men din hovedpude og dyne skal også være velfungerende for at sikre dig ordentlig hvile. Den helt rigtige hovedpude tillader din nakke at slappe helt af, så du slipper for at døje med hoved- og nakkesmerter, når du vågner om morgenen. Puderne fra Silvana har mange forskellige egenskaber som f.eks. fugtregulering, støvmide-behandling og kamre med Comforell kuglefibre. En pude fra Silvana er naturligvis også et godt valg til dig, som allerede døjer med smerter og ønsker aflastning om natten.  

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Silvana Cristal pude

Silvana Cristal er en fast pude, med hård latex nakkestøtte og regulerbart fiberfyld i øverste pudedel. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Emerald pude

Silvana Saphir er en medium pude, med fast latex nakkestøtte og regulerbart fiberfyld i øverste pudedel. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Fluorine pude

Silvana Fluorine er en medium pude, med fast latex nakkestøtte, dog lidt højere og fastere end Emerald puden. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Grenat pude

Silvana Grenat er en lav og blød pude. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana Palau dyne

Dette er Silvanas luksusdyne, som er produceret af rene naturlige materialer. Her får du en komfortabel dundyne fyldt med 100% lækre bløde og lette nye hvide Europæiske andedun, klasse 1. produceret i henhold til den Europæiske norm for produktion af dun. Dynen er udformet med kassetter i midten, og kanaler i siderne. Dette gør at dynen falder naturligt til kroppen. Betrækket er et blødt bomuldssatin, som overholder NOMITE-normen, hvilket betyder at der ikke kan leve støvmider i dynen. Varmeklasse: 10. Vedligehold/vask: Tåler vask ved 60º, og medium tørretumbler.k Behandling: Bør rystes og luftes regelmæssigt.
kr 1499,00

Silvana RELAX MEDIUM pude

Silvana RELAX MEDIUM er en mere fast, allergivenlig pude med en integreret nakkestøtte. Pudens fyld er en blanding af latex stykker og syntetiske fiberkugler. Denne blanding giver en åben struktur og dermed en forbedret evne for ventilation og fugtregulering. Betrækket er 100% højkvalitets bomuld, behandlet med Aegis Premium. Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 599,00

Silvana RELAX SOFT pude

Silvana RELAX SOFT er en blød og allergivenlig pude med miljømæssig påfyldning og en integreret nakkestøtte. Puden bør som andre gode puder, altid rystes godt, og ind i mellem hænges til luftning, for at beholde den gode form og støtte. Betrækket er 100% højkvalitets bomuld, behandlet med Aegis Premium. Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 599,00

Silvana Saphir pude

Silvana Saphir er en blød pude, med blød latex nakkestøtte og regulerbart fiberfyld i øverste pudedel. Hovedpuden består af en latex nakkestøtte og har tre kamre, som er fyldt med Comforell kuglefibre. Disse fibre gør puden nem at 'ryste stor igen' efter nattens brug. Derudover er pudens fibre åndbare, allergivenlige og kan vaskes. Betrækket er i øketex-bomuld, som har særlige fugtregulerende egenskaber Lynlås gør at fyldet kan flyttes rundt og reguleres. Derudover er puden behandlet mod støvmider.
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana skånepudebetræk

Et skånepudebetræk fra Silvana giver dig en renere pude, med længere holdbarhed. Betrækket bruges som et mellemlag under dit primære pudebetræk. Har du et fint sengesæt i f.eks. satin, er dette en god investering, da det fine væv ikke absorberer sved osv. lige så godt som de billigere og mere grove pudebetræk.
kr 249,00

Silvana Varianta pude

Silvana Varianta er en lav, blød og anti-allergisk pude, som er særligt velegnet til børn eller voksne med behov for at ligge på maven og sove. Puden er med lynlås. Betræk: 100% høj kvalitet bomuld, behandlet med Aegis ® Premium. Fyld: Comforel ® Soft. Ultra bløde Hollow (kugle) fiber. Størrelse: 60x60 cm
kr 1199,00 kr 999,00

Silvana rejsepude

Silvana rejsepuden er til dig, som gerne vil have din yndlingspude med på farten. Silvana har her udviklet et produkt, som er nemt at tage med på farten. Puden er lille og smart og giver lige den komfort, som man kunne ønske sig. Størrelsen er 38 x 39 cm og den leveres i en praktisk rejsetaske. Ved bestilling her på siden får du puden til en rigtig god pris. Derudover bedes du vælge en af tre varianter, som vi udbyder denne rejsepude i: Emerald har både en medium højde og hårdhed og er specielt god til bredskuldrede mænd. Den har regulerbart fiberfyld og en latex nakkestøtte. Fluorine er en smule højere og mere fast en Emerald. Den har også regulerbart fyld og en fast latex nakkestøtte. Saphir er derimod blødere end Emerald. Også den har regulerbart fyld, men en blød latex nakkestøtte. Betrækket ved alle tre varianter er af økotex-bomuld, som har gode fugtregulerende egenskaber.
kr 499,00