Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Stolebussen

Få gratis besøg af Farstrup stolebus

Der er mange gode grunde til at besøge Farstrup Comfort. Men er du forhindret, kører vi ganske enkelt stolebussen til din dør. Ring og bestil stolebussen på tlf.: 8613 3588. Så kommer vi med prøvestole og stofprøver på et tidspunkt der passer dig. 

Besøget af stolebussen er gratis og forpligter ikke.
Individuelle stole til individuelle mennesker

Hos Stolebussen ved vi godt, at ikke to mennesker er ens. På den baggrund mener vi, at siddekomfort er en individuel størrelse, og derfor er det vigtigt, at din stol bliver tilpasset dig og din krop. Vores formål med ethvert besøg er netop at finde frem til en stol, som opfylder alle dine personlige ønsker og behov, og derfor har vi prøvestole og stofprøver med. På den måde kan vi hurtigt finde frem til, hvilken løsning der vil være oplagt til dig og sikre dig den bedste komfort, så du kan sidde godt hele dagen. Hvis du beslutter dig for at købe en stol fra Farstrup Comfort, skræddersyer vi en til dig ud fra de informationer, som vi tilegner os under besøget. 

Hos Farstrup Comfort er kunden i fokus, og derfor har vi flere tiltag til at finde frem til den bedste løsning til dig. Under besøget måler vi f.eks. din sædehøjde, sædevinkel og sædedybde. Herudover finder vi sammen med dig frem til, om din stol har brug for forskellige hjælpefunktioner som f.eks. elektronisk betjening af fodstøtte eller lignende.

stolebussen farstrup comfortcenter 

Et gratis og uforpligtende tilbud

Vi besøger glædeligt mennesker i hele landet, og derfor skal du endelig ringe til os, hvis du har behov for en ny stol med god siddekomfort, men er forhindret i at besøge vores butik i Aarhus. Vores besøg er både gratis og uforpligtende, og vi kommer selvfølgelig på det tidspunkt, som passer dig bedst. Du behøver ikke at bekymre dig om prisen, for alle vores besøg er netop 100% gratis. Med andre ord er det blot et tilbud, og derfor er der absolut ingen former for købetvang forbundet med et besøg fra Stolebussen.Hvorfor ringe til Stolebussen?

Der kan være flere ting, som forhindrer dig i at besøge vores butik i Aarhus, hvor vi selvfølgelig også gerne hjælper og vejleder. Måske er du forhindret, fordi du ikke har en bil. Det kan også være, at du er fysisk afholdt pga. en skade, et handicap, en sygdom eller andet. Uanset årsagen skal du ikke tøve med at ringe til os, hvis du overvejer at købe en ny stol. Hos Farstrup Comfort kører vi lige til din dør og tilpasser og producerer stolen, så den giver dig den optimale komfort og støtte. Hos os er kunden i fokus, og derfor skal du endelig kontakte os på 86 13 35 88 og spørge løs, hvis du har spørgsmål.
 

stolebussen fra farstrup comfort kører gratis ud til dig og tager mål til din hvilestol 

Komfort i højsædet

De fleste mennesker bruger mange af døgnets 24 timer siddende. Det er selvfølgelig vigtigt at sove godt om natten, men det er også vigtigt at sidde godt om dagen. Hos Farstrup Comfort går vi meget op i siddekomfort og gør alt, hvad vi kan, for at finde en løsning, som passer dig. De fleste mennesker går mest op i siddekomfort i forbindelse med arbejde. Din arbejdsstilling er selvfølgelig vigtig, men det har også betydning, at du sidder godt i husets andre stole som f.eks. i lænestolen, hvilestolen eller armstolen. Uanset behovet skal du være mere end velkommen til at ringe til os. Hos Farstrup Comfort har vi virkelig forstand på stole og ved lige præcis, hvordan vi finder frem til den helt rette løsning til dig. 

Selvom komforten er i fokus, går vi selvfølgelig også op i udseendet på din nye stol. Vi tager forskellige stof- og farveprøver med, som du frit kan vælge imellem. På den måde er du helt sikker på, at din nye stol fra Farstrup Comfort passer perfekt til dig og dit hjem. 

Ring og bestil stolebussen på tlf.: 8613 3588