Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters

Topmadrasser

Her ser du de forskellige topmadrasser, som vi kan tilbyde. En rigtig topmadras bidrager til at gøre en god nats søvn endnu bedre. Designet og valget af materialer er ikke tilfældigt. Fælles for alle Jensens topmadrasser er, at de giver optimal støtte og god ventilation, hvilket danner grundlag for et godt soveklima.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jensen topmadras SoftLine I

SoftLine I er vores enkleste topmadras med god komfort. SoftLine I har indlæg af Cellex XS på 5 cm, som har en riflet side og en jævn side. Den riflede side opleves blød, mens den jævne side opleves mere fast. Cellex XS har også gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine I indeholder Lyocell med Sensity som holder sengen ”mere frisk”, tørrere og mere hygiejnisk. Topmadrassens højde: 8 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Lagerføres kun i str. 90x200 cm + 180x200 cm.
kr 3304,00 kr 2147,00

Jensen topmadras SoftLine II

SoftLine II er en topmadras med mange egenskaber. SoftLine II har indlæg af Cellex XO på 6,5 cm, som har en riflet side og en jævn side, hvilket gør topmadrassen tosidig - den riflede side opleves blød, mens den jævne side opleves mere fast. Cellex XO har også gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine II indeholder Lyocell med Sensity som holder sengen ”mere frisk”, tørrere og mere hygiejnisk. Topmadrassens højde: 9 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Lagerføres kun i str. 90x200 cm + 180x200 cm.
kr 4073,00 kr 2648,00

Jensen topmadras SoftLine III

SoftLine III er en vore bedste topmadrasser, som giver fantastiisk liggekomfort. SoftLine III har indlæg af Innergetic Latex på 5 cm, som har en åben cellestruktur der har meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Indlægget er både performeret (gennemhullet) og riflet, hvilket gør topmadrassen meget ventileret og komfortabel. Derudover gør latexen, at sengeklimaet bliver mere rent og frisk, da bakterier og støvmider trives dårligt i dette materiale. Betrækket til SoftLine III er lavet af Kairo, en viskose af meget høj kvalitet som har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber. Viskose fiberne er hentet fra naturlig og holdbar træmasse. Dette i kombination med en spindeproces af høj kvalitet giver et garn med elegant glans og en meget blød følelse. Viskosen strikkes ind i betrækkets øverste lag – laget nærmest kroppen. Topmadrassens højde: 9 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Lagerføres kun i str. 90x200 cm + 180x200 cm.
kr 4842,00 kr 3147,00

Jensen StarRose Topmadras

Den store, smukke og luksuriøse topmadras har et nydeligt, quiltet design. Inspirationen til designet er hentet fra traditionelle strikkemønstre baseret på stjerner eller rosetter med otte spidse blade. Betrækket er fremstillet i en Kairo Kashmir-kvalitet, som giver en fantastisk «soft touch» oplevelse. Kairo er en viskose af kraftig kvalitet, der har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.
kr 6381,00 kr 4147,00

Jensen topmadras TempSmart

I TempSmart får du en fantastisk topmadras med temperaturregulerende egenskaber. TempSmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, gemme og frigive overflødig kropsvarme efter behov. Således skaber mikrokapslerne en buffer mod overophedning/svede eller mod kulde/sitringer og holder dig indenfor komfortzonen sådan at god søvnkvalitet opretholdes. TempSmart har en kerne af Innergetic Latex, for bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergetic sørger for meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Indlægget er både perforeret (gennemhullet) og profileret. Gennemhulningen giver en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og en fastere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex derfor bliver sengeklimaet mere rent og frisk. Dacron Quallofil Allerban -fibre hæmmer udviklingen af mug/svamp og støvmider, og overmadrassen har i tillæg Soft touch for ekstra blødhedsfølelse. Topmadrassens højde: 9 cm Ved bestilling her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser. Er præcis de mål, som du ønsker, ikke tilgængelige her, bedes du kontakte butikken. Henvend dig også til butikken angående leveringstid.
kr 5612,00 kr 3647,00

Jensen topmadras SplitTopper SoftLine I

Dette er SoftLine I i splitformat, som er ideel til vores elevationssenge. SoftLine I er vores enkleste topmadras med god komfort. SoftLine I har indlæg af Cellex XS på 5 cm, som har en riflet side og en jævn side. Den riflede side opleves blød, mens den jævne side opleves mere fast. Cellex XS har også gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine I indeholder Lyocell med Sensity som holder sengen ”mere frisk”, tørrere og mere hygiejnisk. Topmadrassens højde: 8 cm Forespørg om leveringstid.
kr 6607,00 kr 5082,00

Jensen topmadras SplitTopper SoftLine II

Dette er SoftLine II i splitformat, som er ideel til dobbelt-elevationssenge. SoftLine II er en topmadras med mange egenskaber. SoftLine II har indlæg af Cellex XO på 6,5 cm, som har en riflet side og en jævn side, hvilket gør topmadrassen tosidig - den riflede side opleves blød, mens den jævne side opleves mere fast. Cellex XO har også gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine II indeholder Lyocell med Sensity som holder sengen ”mere frisk”, tørrere og mere hygiejnisk. Topmadrassens højde: 9 cm Forespørg om leveringstid.
kr 8146,00 kr 6082,00

Jensen topmadras SplitTopper SoftLine III

Dette er SoftLine III i splitformat, hvilken er ideel til dobbelt-elevationssenge. SoftLine III er en vore bedste topmadrasser, som giver fantastiisk liggekomfort. SoftLine III har indlæg af Innergetic Latex på 5 cm, som har en åben cellestruktur der har meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Indlægget er både performeret (gennemhullet) og riflet, hvilket gør topmadrassen meget ventileret og komfortabel. Derudover gør latexen, at sengeklimaet bliver mere rent og frisk, da bakterier og støvmider trives dårligt i dette materiale. Betrækket til SoftLine III er lavet af Kairo, en viskose af meget høj kvalitet som har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber. Viskose fiberne er hentet fra naturlig og holdbar træmasse. Dette i kombination med en spindeproces af høj kvalitet giver et garn med elegant glans og en meget blød følelse. Viskosen strikkes ind i betrækkets øverste lag – laget nærmest kroppen. Topmadrassens højde: 9 cm
kr 9684,00 kr 7082,00

Jensen topmadras SplitTopper TempSmart

Dette er TempSmart i splitformat, som er ideel til vore elevationssenge. I TempSmart får du en fantastisk topmadras med temperaturregulerende egenskaber. TempSmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, gemme og frigive overflødig kropsvarme efter behov. Således skaber mikrokapslerne en buffer mod overophedning/svede eller mod kulde/sitringer og holder dig indenfor komfortzonen sådan at god søvnkvalitet opretholdes. TempSmart har en kerne af Innergetic Latex, for bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergeticsørger for meget gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Indlægget er både perforeret (gennemhullet) og profileret. Gennemhulningen giver en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og en fastere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex derfor bliver sengeklimaet mere rent og frisk. Dacron QuallofilAllerban-fibre hæmmer udviklingen af mug/svamp og støvmider, og overmadrassen har i tillæg Soft touch for ekstra blødhedsfølelse. Topmadrassens højde: 9 cm Forespørg om leveringstid.
kr 11223,00 kr 8082,00

Carpe Diem Luxury Topmadras

Den eksklusive Luxury topmadras er ultra behagelig og former sig efter kroppen. en "sommerside" med bomuldsfyld og en "vinterside" med uldfyld og Talalay latex som midterlag. Praktisk og behagelig hele året. Højde 7,5 cm. Kan fås som Split-top med 80cm slids i den ene ende.
kr 7813,00 kr 6250,40

Carpe Diem Premium Topmadras

Carpe Diems behagelige Premium topmadrasser har en kerne af Talalay latex og quiltning polstret med fiberfyld. Det hvide strækstof kan tages af og vaskes ved 60°C. Premium topmadrassen er faconsyet med broderet logo. Blød og formbar topmadras i elegant design. Højde 7 cm. Kan fås som Split-top med 80cm slids i den ene ende.
kr 6094,00 kr 4875,20

Carpe Diem Prestige Topmadras

Prestige topmadrassen har fyld af Talalay latex. Betrækket i hvidt og sort strækstof kan tages af og vaskes ved 60°C. Højde 5 cm.
kr 4375,00 kr 3500,00