Close
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
RSS

Blog

Hjælp blodomløbet på vej ved at sidde godt
Mange døjer med dårligt blodomløb og de gener, der opstår som følger af det. Men heldigvis er der flere hjælpemidler til at mildne symptomerne. En tilpasset hvilestol fra Farstrup kan for eksempel være en stor hjælp i hverdagen, hvis man af flere grunde er nødsaget til at sidde ned meget af tiden.
Kommentarer ( d)
Når ryggen gør ondt, gør stolen godt
Der er meget, du kan gøre for at være god ved din ryg. Den rigtige træning kan for eksempel være med til at afhjælpe mange rygproblemer og forebygge dem. Men det kan også være en stor hjælp - både forebyggende og lindrende - at ryggen får den rigtige aflastning og støtte i siddende positioner. Især hvis du tilbringer mange timer i stolen hver dag. For en forkert stol, kan faktisk også skabe rygproblemer i sig selv.
Kommentarer ( d)
Den rigtige stol kan lindre gigtsmerterne
Gigt er en sygdom, man skal lære at leve med, da den desværre ikke kan helbredes. Til gengæld kan gigten behandles og lindres. Med den rette behandling kan symptomerne mindskes og gigtens udvikling kan i nogle tilfælde sættes i stå, så den ikke bliver værre, end den er. Kost, vægt og træning spiller ind i forbindelse med gigt, men også de rette hjælpemidler, kan være med til at lindre smerterne og gøre hverdagen lettere for den gigtramte. Her er en tilpasset hvilestol fra Farstrup et rigtigt godt hjælpemiddel i hverdagen. Læs mere her
Kommentarer ( d)
Blog arkiv